Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

... Χ.Κ.Τ.: πως θα μοιραστούν τα απεργιακά "έσοδα" ...

*
Εκπρόσωπος Συντακτών
"Ελευθεροτυπίας"
***
*
Πώς και πότε θα μοιραστούν
τα έσοδα από τα απεργιακά φύλλα
... να τα έργα και οι ημέρες της ανάλγητης εργοδότριας Μάνιας Τ. ...
Δεν έχουν ακόμα κατατεθεί στον απεργιακό λογαριασμό όλα τα χρήματα από τα απεργιακά φύλλα. Εκκρεμεί η κατάθεση ενός ποσού περίπου 20.000 ευρώ που αναμένεται, να κατατεθεί το αργότερο την επόμενη εβδομάδα. Αμέσως μετά το σύνολο των χρημάτων θα μοιρασθεί  στους εργαζόμενους και θα αναρτηθεί στο μπλογκ σχετική ανακοίνωση και αναλυτική κατάσταση εσόδων - εξόδων. Οπως έχουμε πει πολλές φορές στις συνελεύσεις και στις συγκεντρώσεις μας τα χρηματα θα μοιρασθουν ως εξης:

- Τα έσοδα από τα δυο πρώτα απεργιακά φύλλα "ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ", που ανέρχονται σε 28.096 ευρώ θα μοιρασθούν ισόποσα σε όσους συναδέλφους ήταν στις μισθοδοτικές καταστάσεις στις 15 Φεβρουαρίου, ημέρα έκδοσης του πρώτου φύλλου.
- Τα έσοδα από τα επόμενα τέσσερα απεργιακά φύλλα " ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - απεργιακή έκδοση των εργαζόμενων" θα μοιρασθούν σε όσους συναδέλφους ήταν στις καταστάσεις μισθοδοσίας στις 16 Ιουνίου, ημέρα έκδοσης του πρώτου από τα τέσσερα απεργιακά φύλλα με αυτό τον τίτλο.

Γίνεται προσπάθεια τα χρήματα να μοιρασθούν μέσω τραπέζης με κατάθεση στους λογαριασμούς μισθοδοσίας.
Για το λόγο αυτό και πριν δοθει στις τράπεζες ( Πειραιώς και Εθνική) η κατάσταση με τα ονόματα και το ποσό στον καθένα καλούνται μέχρι την επόμενη Δευτέρα:

1. Όσοι συνάδελφοι δεν θέλουν να κατατεθεί το ποσό που τους αναλογεί στον λογαριασμό τους, αλλά θέλουν να το εισπράξουν με άλλο τρόπο, να ενημερώσουν τους Πάνο Σώκο (6944355845 - psokos@gmail.com)
και Σωτήρη Νικολόπουλο.
 2. Όσοι συνάδελφοι δεν θέλουν να εισπράξουν το ποσό που τους αναλογεί από τα δύο πρώτα απεργιακά φύλλα "Οι Εργαζόμενοι" να ενημερώσουν και πάλι τους δύο εκπροσώπους. Ηδη ορισμένοι επειδή είχαν διαφωνήσει με την έκδοση των δυο πρώτων φύλλων και δεν συμμετείχαν, έχουν γνωστοποιήσει αυτή την επιθυμία τους στον εκπρόσωπο των συντακτών.
3. Όσοι συνάδελφοι δεν θέλουν να εισπράξουν το μερίδιο τους από κανένα απεργιακό φύλλο αλλά προτιμούν αυτό να μείνει στο ταμείο για να μοιρασθεί στους υπόλοιπους επίσης να ενημερώσουν σχετικά.
4. Όσοι συνάδελφοι έχουν κλείσει τον λογαριασμό μισθοδοσίας τους, να ενημερώσουν κι αυτοί προκειμένου να ρυθμισθεί ο τρόπος είσπραξης του μεριδίου τους.


Απο το σύνολο των εσόδων που υπολογίζεται να είναι περίπου 95.000, θα παραμείνει στο απεργιακό ταμείο ένα μικρό ποσό για έκτακτες ανάγκες. Το ύψος του θα το αποφασίσει η Εργασιακή Επιτροπή.

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*



                 ............... Συνδικάτο Τύπου Τώρα !!! ................

                                                                            *



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου