Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

... "Ομιλος Κυριακίδη" - νέα 24ωρη απεργία ...


*
Ανασυγκρότηση
***
*
Νέα 24ωρη απεργία στον όμιλο Κυριακίδη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΕΤΗΠΤΑ και της ΕΦΕ αποφάσισαν την κήρυξη νέας 24ωρης απεργίας από τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης, 10 Οκτωβρίου έως τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης, 11 Οκτωβρίου 2012 όλων των δημοσιογράφων, των διοικητικών υπαλλήλων, των τεχνικών και των φωτορεπόρτερ, οι οποίοι εργάζονται στις εφημερίδες «ATHENS NEWS» και «ESPRESSO», στην ιστοσελίδα «espressonews.gr», στο ραδιοφωνικό σταθμό «FLASH» και στους τηλεοπτικούς σταθμούς «SUNNY TV» και «SPORT TV», ύστερα από την παράνομη και αντεργατική συμπεριφορά της εργοδοσίας.
Η ιδιοκτησία του ομίλου Κυριακίδη εξακολουθεί να οφείλει δεδουλευμένες αποδοχές, ενώ αθέτησε και την υπόσχεσή της, με την οποία είχε δεσμευτεί ότι μέχρι σήμερα θα κατέβαλε ένα μισθό σε όλους τους εργαζόμενους. Ταυτόχρονα προέβη σε αυθαίρετη και παράνομη μείωση του βασικού μισθού και των μέχρι τώρα καταβαλλομένων επιδομάτων.
Οι Ενώσεις ζητούν:
  • Την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων στους συναδέλφους μας.
  • Την τήρηση όλων των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η ιδιοκτησία.
  • Την άμεση συμμόρφωση της εργοδοσίας με την εργατική νομοθεσία, τις ΣΣΕ και τις συμβατικές υποχρεώσεις της και την αποχή της από οποιαδήποτε απόπειρα ή προσχηματική ενέργεια, που αποσκοπεί σε περαιτέρω μείωση των αποδοχών των συναδέλφων μας.
ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*


                 ............... Συνδικάτο Τύπου Τώρα !!! ................

                                                                            *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου