Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

... η ελεύθερη ραδιοφωνία στα δεσμά της ...

*
ΕΤΕΡ
***
*
Όταν ο Καμπύλης αποφασίζει και διατάζει

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εκβιασμοί και απολύσεις, απειλές και παραληρήματα, εμμονές και χουντικές πρακτικές…

Ο γενικός διευθυντής του δημοτικού ραδιοσταθμού Αθήνα 9.84, Τάκης Καμπύλης, «ξαναχτύπησε», ξεπερνώντας αυτή τη φορά κάθε όριο αυθαιρεσίας.

Σε μια πρωτοφανή κίνηση προχώρησε στην απόλυση της δημοσιογράφου, Λαμπρινής Θωμά, μητέρας ανήλικου παιδιού και επικεφαλής μονογονεϊκής οικογένειας, επειδή τόλμησε στον αέρα του σταθμού να μείνει πιστή στη δεοντολογία που προστάζει η ίδια η φύση του επαγγέλματός της και να αντιδράσει σε κείμενο εκ της διοικήσεως που ετσιθελικά διαβάστηκε σε δελτίο ειδήσεων του Αθήνα 9.84 περί δήθεν φίμωσης του σταθμού από την ΕΣΗΕΑ.

Η εκδικητική του μανία γνωστή… Μόλις πριν από λίγο καιρό επιστράτευσε ακόμα και τα όργανα της τάξης για να εξουθενώσει ηθικά 3 ηχολήπτες – μέλη της ΕΤΕΡ, αφού πρώτα τους είχε εξοντώσει οικονομικά με τελικό σκοπό να τους δείξει την πόρτα της εξόδου.

Η ΕΤΕΡ δηλώνει την αμέριστη στήριξή της τόσο στη Λαμπρινή Θωμά όσο και στο σώμα των εργαζομένων του Αθήνα 9.84, που καλούνται να υπερασπιστούν την ελευθεροτυπία και μάλιστα από τη συχνότητα η οποία ταυτίστηκε με αυτήν.

Άραγε τι έχει να δηλώσει για τα κατορθώματα του κ. Καμπύλη ο άλλοτε Συνήγορος του Πολίτη, Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης;

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
           Ο Πρόεδρος                     Η Γενική Γραμματέας
Δημ. Καμαρινόπουλος               Μαρία Γεωργέα
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*
                 ............... Συνδικάτο Τύπου Τώρα !!! ................

                                                                            *


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου