Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

... η Χ.Κ.Τ. πέτυχε άλλη μια - αναμενόμενη - καθυστέρηση ...

*
Νίκος Αργύρης
***
*

1ος πλειστηριασμός COMET
3/10/2012…. ΑΓΟΝΟΣ….
   Μετά τη διόρθωση της τιμής 1ης προσφοράς σε 5.300.000 ευρώ (Ειρηνοδικείο Κορωπίου 21/6/2012) ήταν αναμενόμενο να  μην υπάρχουν πλειοδότες.

   Η διόρθωση βέβαια επετεύχθη σε αγαστή συνεργασία με τους α) "μάρτυρα συνάδελφο Τριβέλα", β) κα Φλίνου, νομικό σύμβουλο της ΕΤΗΠΤΑ, και γ) την ομάδα των πιεστών... "που δεν καταλάβαιναν τις λέξεις κατάσχεση, πλειστηριασμός", π.χ. συνάδελφος πιεστής Περδικέας. Δεν χρειάστηκε πραγματογνώμονας, ήταν αρκετός... ο μάρτυρας!!!

   Ο πλειστηριασμός έγινε στο εργοστάσιο-πιεστήριο της "Ε" (16.00-17.00) στο Κορωπί σύμφωνα με την επιλογή του δικαστικού επιμελητή (όπως λέει ο νόμος) κ. Παπαρη. Συμβολαιογράφος ήταν η κα Δάλλα Πολυζώη Θηρεσία. Θα οριστεί νέος πλειστηριασμός το πολύ σε 40 ημέρες (αρ. 966, παρ. 2, Κ. Πολ. Δ.), που μπορεί να επισπευθεί διότι το εκπλειστηρίασμα υπόκειται σε φθορά από την ακινησία, αρκεί να το ζητήσουν οι αρμόδιοι.

   Το παράδοξο είναι ότι η κα Φλίνου την Δευτέρα 1/10 (παρουσία του Δ. Δρακόπουλου, συναδέλφου από την ΠΕΛιθογράφων) υπέθετε σαν τόπο πλειστηριασμού το Ειρηνοδικείο Κορωπίου (ως εκ τούτου σήμερα περίμενα εκεί άδικα).

   Τον δικαστικό επιμελητή κ. Πάπαρη τον πρόλαβα στις 17.00 στο εργοστάσιο και είπε ότι έχει αφήσει τα σχετικά χαρτιά (κατασχετηρίου) στην ΕΤΗΠΤΑ για να μην πάρει 48 τηλέφωνα - Σύμφωνα με τον νόμο έπρεπε να μας ενημερώσει πέντε (5) ημέρες εργάσιμες πριν το πλειστηριασμό;
Στην ΕΤΗΠΤΑ, εγώ την Δευτέρα δεν είδα τίποτε αναρτημένο… Ολιγωρία κάποιων ή άλλο ένα μπέρδεμα;

Σίγουρα δεν μπερδεύτηκαν και είχαν καλή ενημέρωση οι συνάδελφοι Περδικέας, Τριβέλας, Στάθης Μιχάλης (ηλ/κος), ο κ. Χαλάς και ο δημοσιογράφος κ. Ζέρβας (σ.σ.: κ. Ζέρβα αν δεν είστε μόνο πομπός πληροφοριών, ψάξτε λίγο στο Facebook να δείτε τι θέσεις έχουν ‘’οι σημερινοί φίλοι σας’’... θα γίνετε και καλύτερος δέκτης…)

   Τελικά η Χ.Κ.Τ. κέρδισε άλλη μια - αναμενόμενη - καθυστέρηση.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*



     ............... Συνδικάτο Τύπου Τώρα !!! ................

                                                                            *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου