Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

... Χ.Κ.Τ. - πλειστηριασμοί - επί της διαδικασίας ...

*
Νίκος Αργύρης
***
*

"Ε" - πλειστηριασμών συνέχεια ...

Πέμπτη 4/10/12 στο Πρωτοδικείο Αθηνών, εκδικάστηκε η αίτηση αναστολής της Χ.Κ.Τ του πλειστηριασμού για το κτίριο στη Μίνωος (10/10 με τιμή 1ης προσφοράς 14.042.776 €).

Επίσης Παρασκευή 5/10/12 στο Πρωτοδικείο Κορωπίου, εκδικάστηκε αίτηση αναστολής της Χ.Κ.Τ του πλειστηριασμού διαφόρων εκτυπωτικών μηχανημάτων του εργοστασίου στο Κορωπί (10/10 έναντι συνολικού ποσού 2.247.000 €) Και οι δύο αιτήσεις είναι εκπρόθεσμες, αν η αργία Διονυσίου Αρεοπαγίτου δεν θεωρηθεί εργάσιμη μέρα.

Για το κτίριο της Μίνωος, που ο κ. Παπαδόπουλος (οικονομικός σχεδιαστής της Χ.Κ.Τ) εκτιμούσε τέλος Μάρτη 2012 συνολική αξία περιουσίας 22.000.000 € (κινητής, ακίνητης και σήματος), εμφάνισαν μη αξιόπιστο μάρτυρα κτηματομεσίτη που κατέθεσε ότι μόνο το κτίριο στη Μίνωος έχει τώρα αξία 26.000.000 €. Αιτιολόγησε δε, ότι η σταθεροποίηση και ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, η απομάκρυνση του κινδύνου να βρεθούμε εκτός ευρώ, άνοιξε την όρεξη στους ξένους επενδυτές με αποτέλεσμα το ανέβασμα των τιμών των ακινήτων. Οι δε επενδυτές ντόπιοι και ξένοι έχουν σχηματίσει ουρά στη Πυθέως. Φυσικά, αποδοκιμάστηκε και από την πρόεδρο και από εργαζόμενους που βρίσκονταν εκεί (έντονα, αλλά κόσμια…).

Στο Κορωπί κατέθεσαν ως μάρτυρες, ο συν. Τουλούπης για τους κατάσχοντες και ο κ. Χαλάς (διευθυντής του εργοστασίου) για την Χ.Κ.Τ. Ζητήθηκε επίσης και διόρθωση περιγραφών των μηχανημάτων, εκτός της διόρθωσης τιμών, σε ορισμένα. Παραβρέθηκαν περίπου 10 εργαζόμενοι.

Οι αποφάσεις αναμένονται, μάλλον την Δευτέρα 8/10/2012.

σ.σ.: Απέλπιδες προσπάθειες καθυστέρησης του μοιραίου…

Νίκος Αργύρης
εις εκ των παρόντων
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*



                 ............... Συνδικάτο Τύπου Τώρα !!! ................

                                                                            *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου