Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

... ΠΑΜΕ Τύπου ΜΜΕ - "Παρουσιάζουν το άσπρο, μαύρο" ...

*
ΠΑΜΕ Τύπου & ΜΜΕ
***
*

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

*
Με αφορμή την κινητοποίηση των απλήρωτων εργατών των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ,οι καλοταϊσμένοι παπαγάλοι των αστικών ΜΜΕ ξεδίπλωσαν για μια ακόμη φορά το ταλέντο τους στην εξαπάτηση του λαού και την προκλητική διαστρέβλωση της αλήθειας.
Με μια φωνή, ανακάλυψαν «παραβίαση της νομιμότητας», στήνοντας τους επί μήνες απλήρωτους εργάτες που παλεύουν για το ψωμί τους στο εδώλιο των τηλε-δικαστηρίων. Παρουσίασαν τους εξαθλιωμένους εργάτες ως τρομοκράτες, προσφέροντας απόλυτη κάλυψη στην άγρια κυβερνητική καταστολή κ στην προπαγάνδα περί άκρων που οργιάζει όλο το τελευταίο διάστημα.
Εκδότες και καναλάρχες, θέλουν τους εργαζόμενους φοβισμένους κ σιωπηλούς απέναντι στην επίθεση που βιώνουμε. Χρησιμοποιούν τα Μέσα τους για να διατηρήσουν την εξουσία τους, στήνοντας στον τοίχο όποιον αντιστέκεται. Υπερασπίζονται τον σάπιο καπιταλισμό με κάθε τρόπο, παρουσιάζοντας το άσπρο, μαύρο.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Η πλειοψηφία των εργαζόμενων στα ΜΜΕ δεν έχει τίποτα κοινό με τους αργυρώνητους τηλε-αστέρες. Ο αγώνας για ενημέρωση σε όφελος του λαού πρέπει να γίνει υπόθεση κάθε συναδέλφου που κατανοεί πως το συμφέρον του είναι στο πλευρό του ταξικού εργατικού κινήματος.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*


                 ............... Συνδικάτο Τύπου Τώρα !!! ................

                                                                            *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου