Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

... "Αυριανή" - Κλειστόν μέχρι νεωτέρας ...

*
Απλήρωτοι "Αυριανής"
***
*
Κατέβασε διακόπτη ο Γιώργος Κουρής


«Κλειστόν μέχρι νεωτέρας» για την «Αυριανή». Και τους διακόπτες δεν κατέβασαν οι εργαζόμενοι, αλλά ο ίδιος ο εκδότης, δια του λογιστή του Μπάμπη Κωνσταντόπουλου. Άλλωστε οι δημοσιογράφοι, δύο ολόκληρα χρόνια, εργαζόμενοι χωρίς να πληρωθούν, έδειξαν και απέδειξαν, πως μόνο αυτοί ενδιαφέρονται για την συνέχιση της έκδοσης της εφημερίδας. Έτσι μπροστά στην αδιαλλαξία της εργοδοσίας και με δεδομένη την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει, οι δημοσιογράφοι, προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας.

Απόλυτα εναρμονισμένος στο πνεύμα Κουρή και ο λογιστής του, ο οποίος φοβούμενος μήπως δεν έχει λόγο ύπαρξης στην «επιχείρηση», έκανε την αστεία πρόταση στους δημοσιογράφους να κάνουν … υπομονή και να εργασθούν άλλον ένα μήνα τσάμπα. Πήρε όμως το μήνυμα ότι «ο τσάμπας απεβίωσε». Και παρά τα όσα φαιδρά κυκλοφορούν ότι επιθυμία της εργοδοσίας είναι να συνεχισθεί η έκδοση της εφημερίδας, δεν έχει γίνει η παραμικρή επίσημη πρόταση προς την ΕΣΗΕΑ, την οποία αγνοούν επιδεικτικά.

Αν έχουν κάτι στη σκέψη τους, μπορούν να το κοινοποιήσουν στην ΕΣΗΕΑ και να είναι σίγουροι, ότι δεν θα περάσει απαρατήρητο.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*



                 ............... Συνδικάτο Τύπου Τώρα !!! ................



                                                                            *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου