Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

... ΕΤΕΡ: δικαίωση των εργαζόμενων στον Alpha 98,9 ...

*
greektv.com
***
*
Πρόστιμο στον Alpha
για "ενοικίαση" απεργοσπαστών!

"Χαστούκι" κυριολεκτικά για τον Alpha και την πρόσφατη τακτική των εργοδοτών να "νοικιάζουν" εργαζόμενους προκειμένου να σπάσουν απεργίες των σωματείων, αποτελεί η απόφαση του δικαστηρίου κατά του σταθμού. Η  ΕΤΕΡ κέρδισε τη δίκη εναντίον του Alpha και στην απόφαση η πρόσληψη απεργοσπαστών χαρακτηρίζεται "παράνομη".  Για να δούμε τώρα πως θα βγάλει χωρίς τεχνικούς στην κονσόλα ραδιοφωνικό πρόγραμμα το ραδιόφωνο του Alpha.


Να τι λέει η ανακοίνωση της ΕΤΕΡ

Καταδίκη του ραδιοσταθμού Alpha 98,9 για πρόσληψη και απασχόληση απεργοσπαστών στην απεργία της ΕΤΕΡ.

Σήμερα το πρωί (χθές Τετάρτη 9/10) με την Απόφασή του 1646/2012 το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας δικαιώνει την Ε.Τ.Ε.Ρ. στην αγωγή της εναντίον του ALPHA 98,9 και «…Αναγνωρίζει ότι η πρόσληψη απεργοσπαστών από την εναγομένη στον ραδιοφωνικό ενημερωτικό σταθμό της «ALPHA 98,9» κατά τη διάρκεια της απεργιακής κινητοποίησης, που πραγματοποιεί η ενάγουσα από ώρα 6.00 της Τετάρτης 26 Σεπτεμβρίου μέχρι και την 6.00 ώρα της Πέμπτης 11 Οκτωβρίου 2012, είναι παράνομη.

Υποχρεώνει την εναγομένη να παραλείψει την απασχόληση απεργοσπαστών και να συνεχίσει τέτοιες προσλήψεις μέχρι τη λήξη της απεργίας.

Κηρύσσει την απόφαση προσωρινά εκτελεστή κατά την προηγούμενη διάταξή της».

Καλούμε την διοίκηση του ALPHA 98,9 να σταματήσει τις απολύσεις των τεχνικών και την αντικατάστασή τους από μπλοκάκηδες. Να γνωρίζουν και οι διοικούντες τον ALPHA 98,9 αλλά και κάθε μιμητής τους ότι η ΕΤΕΡ και τα μέλη της υπερασπίζονταν, υπερασπίζονται και θα συνεχίσουν αταλάντευτα να υπερασπίζονται την εργασιακή μας τιμή και αξιοπρέπεια.

Ευχαριστούμε τους δικηγόρους μας κ. Δημήτρη Περπατάρη και κ. Κώστα Προίσκο, για την πολύτιμη νομική τους στήριξη. Επίσης την Πρόεδρο και τον Γραμματέα Τύπου του ΕΚΑ κα Στάβυ Σαλουφάκου και κ. Γιάννη Σαράντη, τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ κ.κ. Παναγιώτη Καλφαγιάννη και Γιάννη Διονά, τον Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ κ. Δημήτρη Τρίμη, όπως και την νομική σύμβουλο της ΕΣΗΕΑ κα Εβίτα Διβάρη, που μας στήριξαν και μας στηρίζουν πάντα…

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας απέναντι στον πόλεμο των εργοδοτών
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*



                 ............... Συνδικάτο Τύπου Τώρα !!! ................

                                                                            *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου