Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

"Νουθεσίες Νο2" από Μαρινάκη προς Μητσοτάκη...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τι θα έκανε ο Παπαχρήστος (TA NEA,
"Παραπολιτικά FM") αν ήταν Μητσοτάκης


… με την εκπρόσωπο της ΝΔ που προσέβαλε τον Βαξεβάνη

Ο δημοσιογράφος των «ΝΕΩΝ» Γιώργος Παπαχρήστος, αφού χαρακτηρίζει «κακόγουστο σίριαλ» τη γνωστή υπόθεση με την εκπρόσωπο της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη που προσέβαλε τον εκδότη Κώστα Βαξεβάνη… Και αφού δηλώνει ότι παρακολουθεί «Βαριεστημένα» το γεγονός… Κατηγορεί τη ΝΔ ότι βρίσκεται «μονίμως σε vertigo», αποδίδοντάς της στην ουσία έλλειψη επικοινωνιακής αντίληψης, που έχασε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προκαλέσει ενα ισχυρό πλήγμα στην κυβέρνηση με ανυπολόγιστες συνέπειες και μάλιστα άκοπα! Ο δημοσιογράφος μιλάει για «καταστροφικούς χειρισμούς», συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά «Στη μονίμως σε vertigo ΝουΔου όμως το κατάφεραν ακόμη και αυτό – να τους απαντάει η κυβέρνηση ότι δεν αναμειγνύεται στη διένεξη ενός ιδιώτη με έναν άλλο ιδιώτη, και να έχει και δίκιο»!

Τι θα έκανε όμως ο Γιώργος Παπαχρήστος αν ήταν πολιτικός προϊστάμενος της Σοφίας Ζαχαράκη, σε αντίθεση με ό,τι έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

«Προσωπικά θα την παρέδιδα ο ίδιος αυτοπροσώπως στις αστυνομικές Αρχές» σημειώνει στη στήλη του ο δημοσιογράφος και καταλήγει «Να τη συλλάβουν, με χειροπέδες ει δυνατόν, παρουσία τηλεοπτικών και φωτογραφικών καμερών. Θα ήταν μια υπέροχη, ζωντανή δε, απόδειξη της λειτουργίας των θεσμών επι των ημερών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ούτε δηλώσεις θα έκανα, ούτε τηλέφωνο στην αρμόδια υπουργό θα έπαιρνα, ούτε σε ανέξοδες απειλές θα κατέφευγα. Θα περιοριζόμουν στην τρομερή δύναμη της εικόνας».
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου