Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

... ΕΡΤ 11/9 - μεγάλη Διαδήλωση - Συναυλία ...

*
Ανασυκρότηση
***
*


Τρεις μήνες από το μαύρο στην ΕΡΤ

Μεγάλη συναυλία στο Ραδιομέγαρο

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 


3 μήνες από το φασιστικό μαύρο στη Δημοκρατία,
40 χρόνια από τη δολοφονία του Αλιέντε,
σας καλούμε σε μια μεγάλη ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Σας καλούμε στο Ραδιομέγαρο της #ert για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να αποκατασταθεί το δικαίωμα για:

ΑΝΘΡΩΠΙΑ - ΔΟΥΛΕΙΑ - ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σας καλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να απαιτήσουμε: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΕΙΡΗΝΗ -ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Αγώνας μέχρι τη δικαίωση,
Αγώνας μέχρι την ανατροπή αυτής της πολιτικής


Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη: Μια μέρα σημαδιακή, που μας κάνει να επιδιώκουμε επανασυσπείρωση και εγρήγορση όλων των κοινωνικών δυνάμεων που πλήττονται από τις πολιτικές της δικομματικής κυβέρνησης και της ΤΡΟΙΚΑΣ που μας δυναστεύει.

Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη 2013: συμπληρώνονται 3 μήνες από το φασιστικό μαύρο στη Δημοκρατία την ενημέρωση, τον πολιτισμό. Η ΕΡΤ, ήταν μόνο η αρχή, ακολούθησε επίθεση σε όλο τον κοινωνικό τομέα με επίκεντρο την παιδεία και την υγεία και τώρα και στην αμυντική βιομηχανία της χώρας! Η κυβέρνηση, υπόδουλη μνημονίων και εντολών της τρόικας, ενισχύει την ιδιότυπη χούντα που εφαρμόζει σε βάρος ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων και ελευθερίων, ξεπουλά εθνικό πλούτο, την ίδια την ανεξαρτησία της χώρας.

11 Σεπτέμβρη 1973 συμπληρώνονται 40 χρόνια από τη δολοφονία του Αλιέντε από τη χούντα του Πινοσέτ, ενώ αρχίζει μια βαθιά φασιστική, γεμάτη τρόμο, νύχτα 25 χρόνων στη Χιλή! Ξανά η γνωστή ιστορία, οι ΗΠΑ παρεμβαίνουν βάναυσα, καταστρώνουν και ενορχηστρώνουν τη δολοφονία των ηγετών, παραπλανώντας την παγκόσμια κοινότητα, για να σταματήσουν την προσπάθεια για κοινωνική δικαιοσύνη και σοσιαλισμό όλης της αριστεράς μετά την εκλογική νίκη της λαϊκής ενότητας το 1970.

Σεπτέμβρης 2013, σειρήνες πολέμου στην περιοχή μας: οι ΗΠΑ καταστρατηγώντας, για άλλη μια φορά, την αυτοδιάθεση των λαών, παραπλανούν για δήθεν χημικά όπλα και ετοιμάζουν πολεμική επίθεση στη Συρία, ενώ ο αγώνας για δημοκρατία και ειρήνη είναι του Συριακού λαού και μόνο!

Οι λαοί έχουν τη δύναμη να τα αλλάξουν όλα! Αρκεί να πολιτικοποιήσουν και να μαζικοποιήσουν τον αγώνα τους. Κάθε κοινωνική αντίσταση και δράση να την εντάσσουν στη μεγάλη προσπάθεια για την ανατροπή αυτής της πολιτικής!
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου