Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

... ο Κωστόπουλος, η Πάτμος και οι απλήρωτοι ...

*
zoornalistas
***
*

Χτίζει βίλα στην Πάτμο;
.

Με την επιλογή του Πέτρου Κωστόπουλου για το πρωινό του Mega, ο Πέτρος Μπούτος έδειξε ότι εξακολουθεί να είναι ισχυρός αντίπαλος, αφού ζωντάνεψε μια πεθαμένη ζώνη και τρόμαξε τον Γιώργο Λιάγκα… Πάνω από όλα όμως δικαίωσε τον τίτλο του MEGA, δηλαδή, το κανάλι με τους παρουσιαστές που όλοι παρακολουθούν επειδή αγαπούν να μισούν! Και ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι μια τέτοια περίπτωση, όπως και ο Γιάννης Πρετεντέρης (για διαφορετικούς λόγους)!

Εντάξει, θα ζοριστούν λίγο από τις συχνές οχλήσεις των μετόχων που δεν είδαν με καλό μάτι την συγκεκριμένη επιλογή ή από τα σχόλια των απλήρωτων μετά το «κανόνι» στην ΙΜΑΚΟ, ειδικά αν επιβεβαιωθεί η φήμη ότι την ίδια ώρα χτίζει βίλα στην Πάτμο! Ίσως να ζοριστούν και με τον νευρικό του χαρακτήρα… Μπορεί όμως να τους βγει και σε καλό! Ποιος ξέρει...

Εξίσου άγνωστο είναι και η υποδοχή που θα επιφυλάξει το κοινό στο νέο δελτίο ειδήσεων του STAR και τη Μάρα Ζαχαρέα που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από την εποχή που παρουσίαζε τα δελτία του MEGA και στις κρυφές έρευνες αποτυπωνόταν η καχυποψία του κόσμου για τον υπουργό σύζυγο, θεωρώντας – προφανώς λανθασμένα – ότι αυτός την επέβαλε στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας! Διότι αν το παραβλέψουμε αυτό, οι γνώμες ήταν ουδέτερες και το μόνο που της απέδιδαν ήταν «ψυχρότητα»!

Η εποχή όμως άλλαξε, το κοντέρ μηδένισε και η ευκαιρία είναι μπροστά της και ο Νίκος Χατζηνικολάου δίπλα της!
---
- Ν. Νικητέας / Media windows
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου