Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

... "αρκούν όσα έλεγαν για Μάνια και Χάρη" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Εξ οικείων τα βέλη

Με αφορμή κάποια ανυπόγραφα τρικάκια απολυμένων της Χ.Κ. Τεγόπουλος, η «Ελευθεροτυπία» κυκλοφόρησε χτες με ολοσέλιδη επίθεση κατά των εργαζομένων στην «Εφ.Συν.», την οποία υποτίθεται ότι συνέταξε «ομοφώνως» η συνέλευση των εργαζομένων στην επιχείρηση των Τεγοπούλου - Οικονομόπουλου.

Για τον τρόπο που επανακυκλοφόρησε η εφημερίδα αυτή, μέσω παρένθετης εταιρείας, μόνο και μόνο για να φαλκιδευτούν τα δικαιώματα των εργαζομένων και να προστατευτεί η ιδιοκτησία της, έχουμε αναφερθεί αναλυτικά και ενυπόγραφα. Και κατανοούμε τη δύσκολη θέση όσων εργαζομένων δέχτηκαν να πάρουν μέρος σ' αυτή τη διαδικασία. Κυρίως επειδή δέχτηκαν ως εκδότη τον δικηγόρο που χειρίστηκε όλες τις υποθέσεις εναντίον των εργαζομένων και πρωτοστάτησε στις κινήσεις που μας στέρησαν τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις.

Το χειρότερο είναι ότι οι συντάκτες της ανακοίνωσης, εν μέσω σειράς ψευδολογιών, αναφέρουν ότι τάχα δεν έχουν απολυθεί οι εργαζόμενοι, αλλά αποχώρησαν αυτοβούλως! Πρόκειται για μια αθλιότητα, την οποία διακινούσε μέχρι σήμερα μόνο ο δικηγόρος-εκδότης.

Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο. Μας αρκούν όσα έλεγε για την Τεγοπούλου και τον Οικονομόπουλο μέχρι πριν από λίγες βδομάδες ο σημερινός διευθυντής της «Ελευθεροτυπίας» Τετράδης και όσα λέει σήμερα, μετά την απομάκρυνσή του, ο μέχρι τότε διευθυντής της, Παναγόπουλος. Και οι δύο έχουν αναρτήσει τις καταγγελίες τους στο διαδίκτυο, πετώντας στα μούτρα των εργαζομένων την αλήθεια για τη θλιβερή αυτή ιστορία.
Δ.Ψ. 
Διαβάστε σχετικά κείμενα των
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. Ο υπαλληλάκος του εκσυχρονισμού και των συμφερόντων του, που παριστάνει τον αριστερό, δεν φαντάζεται βέβαια, ότι ό,τι έγραψα πριν από 15 μήνες - και όχι πριν από λίγες βδομάδες όπως η αριθμητική του καταγράφει - τα υπογράφω και σήμερα.

    Μόνο που σήμερα θα συμπλήρωνα και το ανατριχιαστικό, που δεν ήξερα τότε : Ότι την ώρα που καλούσε τους συναδέλφους του να συνεχίζουν την απεργία στην "Ελευθεροτυπία" μέσα στις συνελεύσεις του 2012, κατέθετε με άλλους δήθεν συνάδελφους στο υπουργείο τον τίτλο της "Εφημερίδας των Συντακτών"!

    Για να ψευδολογεί και σήμερα, ότι το ομόφωνο ψήφισμα των εργαζομένων στην "Ελευθεροτυπία" προχτές, επιτίθεται κατά των εργαζομένων της "Εφ. Συν.". Μόνο κατά εκείνης της δεκαριάς ανθρώπων, που έκλεισαν την "Ε" για να φτιάξουν το μαγαζάκι τους επιτίθενται. Αλλά τι περιμένει κανείς από έναν επαγγελματία συκοφάντη.

    Τετράδης


    ΑπάντησηΔιαγραφή