Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

... στα Πρακτορεία Τύπου κάλεσμα για περιφρούρηση ...

*
ΠΕΛιθογράφων
***
*

Συνάδελφοι Λιθογράφοι !!!

Όλοι την Τετάρτη το απόγευμα στις 06:00
στις απεργιακές φρουρές 
στα πρακτορεία Τύπου στο Κορωπί


Να εκφράσουμε έμπρακτα την ταξική μας αλληλεγγύη.
Σε νέα κινητοποίηση προχωρούν οι εργαζόμενοι στα Πρακτορεία Τύπου «ΕΥΡΩΠΗ» και «ΑΡΓΟΣ», που απαντούν με 24ωρη απεργία, στην προσπάθεια της εργοδοσίας να επιβάλει μειώσεις στους μισθούς. Οι εργαζόμενοι διεκδικούν την άμεση καταβολή των παρακρατηθέντων επιδομάτων και μισθών από την «ΕΥΡΩΠΗ» και την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που να κατοχυρώνει τουλάχιστον ότι προβλέπει και η τελευταία τους Σύμβαση.Ο αγώνας των συναδέλφων είναι και δικός μας.

Οι Λιθογράφοι θα συναντηθούμε στην πύλη του πρακτορείου «ΕΥΡΩΠΗ» στο Κορωπί στις 06:00 μ.μ. το απόγευμα της Τετάρτης 25/09, για να βοηθήσουμε συγκροτημένα, όπως μας ζητηθεί από το σωματείο και την απεργιακή επιτροπή των εργαζομένων στα πρακτορεία Τύπου.

Ξεκαθαρίζουμε στους εργοδότες του κλάδου, ότι δε θα επιτρέψουμε τα τυπογραφεία να γίνουν χώροι δράσης απεργοσπαστικών μηχανισμών που θα κάνουν διεκπεραίωση στον Τύπο.

Η νίκη των εργαζόμενων στα πρακτορεία Τύπου
θα είναι και δική μας νίκη!
---
Σχόλιο "Ανασυγκρότησης" : ... πού άραγε βρίσκεται, αυτές τις ώρες, το περίφημο Συντονιστικό των Συνεργαζόμενων Ενώσεων του Τύπου; ... σε ποιές "κρίσιμες" συνεδριάσεις καταναλώνεται; ... γνωρίζουν οι "συνεργαζόμενοι" ότι αύριο υπάρχει απεργία στα Πρακτορεία Τύπου; ... και αν ναι, πώς το αντιμετωπίζουν; ... εμείς αγνοούμε ακόμη και την ύπαρξη μιας ανακοίνωσης συμπαράστασης ... πόσο μάλλον ένα κάλεσμα για περιφρούρηση της απεργίας ... αλλά, γνωρίζουν άραγε, οι "συνεργαζόμενοι", τι σημαίνει περιφρούρηση απεργίας; ... χλωμό ... για τους ελίτες του χώρου ...
---
Σημ: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου