Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

... οι εργαζόμενοι στα Πρακτορεία Τύπου απεργούν ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ


ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ

Οι εργαζόμενοι στα Πρακτορεία Τύπου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ
από Τετάρτη 25/09, ώρα 18:00, έως Πέμπτη 26/09, ώρα 18:00

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας, υλοποιώντας την απόφαση της τελευταίας Γ.Σ. αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης προειδοποιητικής απεργίας που θα ξεκινάει την Τετάρτη 25/09, ώρα 18:00, έως την Πέμπτη 26/09, την ίδια ώρα.

Αντιστεκόμαστε στις επιλογές των εργοδοτών μας, να μεταφέρουν τα αποτελέσματα της οικονομικής τους κρίσης στις πλάτες μας. Όσο κι αν θέλουν να μας πείσουν ότι ανταγωνίζονται μεταξύ τους, η πραγματικότητα λέει ότι συμπορεύονται στην επίθεση ενάντια στα δικαιώματά μας. Τρανό παράδειγμα η κοινή τους ανακοίνωση που μας προειδοποιούσε για το δικαίωμά τους να κόψουν μισθούς και επιδόματα.

Αυτή τη στιγμή η «ΕΥΡΩΠΗ» ανέλαβε το ρόλο του λαγού, περικόπτοντας πρώτη το εισόδημά μας. Οι εργαζόμενοι και στα δύο πρακτορεία δεν πέφτουμε στην παγίδα του «διαίρει και βασίλευε». Ξέρουμε ότι τα συμφέροντά μας είναι κοινά και σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζονται με εκείνα των εργοδοτών μας.

Γι’ αυτό και καλούμε όποιον θεωρεί ότι τον αδικούμε και ότι η κοινή ανακοίνωση των εταιρειών ήταν ατυχής, να το αποδείξει με την υπογραφή νέας ΣΣΕ που να εξασφαλίζει ότι και η τελευταία!
Οι εργαζόμενοι δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να δώσουμε τη μάχη για τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας. Προστατεύουμε με κάθε τρόπο τη Συλλογική μας Σύμβαση και το δικαίωμα στην εργασία.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

1. Υπογραφή νέας ΣΣΕ που να εξασφαλίζει ότι και η τελευταία.
2. Άμεση επιστροφή των παρακρατηθέντων μισθών και επιδομάτων από την «ΕΥΡΩΠΗ».

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να κάνουν δική τους υπόθεση την επιτυχία της απεργίας, να ερημώσουν τους χώρους δουλειάς και να δώσουν το παρόν στην περιφρούρησή της.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ 
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/09 ΣΤΙΣ 22:00

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!!!
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου