Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

... ξέρει τι και σε ποιούς τα κάνει ο Ψυχάρης ...

*
Enimerosi24
***
*

Κατά κράτος ήττα
της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ
στον ΔΟΛ

«ΤΑ ΝΕΑ» κυκλοφορούν κανονικά αύριο
– διαγραφές εισηγούνται στην Ένωση Συντακτών

Εκτός από τις σοβαρές εξελίξεις στην Μιχαλακοπούλου τα τελευταία 24ώρα που αποτυπώνουν τη συνολικότερη κρίση στον κλάδο των ΜΜΕ, προκύπτει σοβαρό θέμα με τους επικεφαλής των συνδικαλιστικών Ενώσεων, αφού δεν κατάφεραν για άλλη μια φορά να αντιδράσουν στις μαζικές απολύσεις στον ΔΟΛ. Δεν είναι τυχαίο που αρκετοί ζητούν να παραιτηθούν τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Συντακτών μετά την στρατηγική ήττα που υπέστη, ενώ κάποιοι πιο τολμηροί - μεταφορικά ελπίζουμε - ζητούν «Να μπει λουκέτο στην ΕΣΗΕΑ»!

Τώρα ως προς την ουσία των εξελίξεων στον ΔΟΛ, ύστερα και από την απογευματινή συνάντηση των συνδικαλιστών με τα μέλη της διοίκησης του Οργανισμού, σημειώνεται ότι δεν προέκυψε απολύτως τίποτα. Η τελευταία, δια στόματος Μεμή και Καρακούση, λέγεται ότι ανέφερε χαρακτηριστικά στους συνδικαλιστές ότι είχαν τις εξής επιλογές: ή να προβούν - όπως και θα γίνει τελικά - σε 160 απολύσεις μέχρι τέλος Δεκεμβρίου ή να προχωρήσουν σε οριζόντια μείωση της τάξης του 30%, αλλιώς θα έκλεινε το «μαγαζί»!

Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ συνεδριάζει εκτάκτως αύριο το μεσημέρι στις 12:00 προκειμένου να αποφασίσει την κλιμάκωση του αγώνα! Λέγεται ότι η πλειοψηφία των μελών της Ένωσης Συντακτών εισηγήθηκε την διαγραφή όσων δημοσιογράφων εργάστηκαν κατά τη διάρκεια της απεργίας.

Τέλος να σημειωθεί ότι αυτή την ώρα στα Μέσα του ΔΟΛ, όλοι εργάζονται κανονικά.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου