Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

... ο "Μισέλ" Ανδρουλιδάκης σε νέες περιπέτειες ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Απρόοπτη εξέλιξη
με τη νέα εκδοτική απόπειρα
του Μιχάλη Ανδρουλιδάκη
.

Ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης επιστρέφει στον τόπο του «εγκλήματος». O εκδότης δεν φαίνεται να βάζει μυαλό από τις προηγούμενες εκδοτικές και δικαστικές περιπέτειές του και ετοίμασε τελικά τη νέα εφημερίδα με το όνομα «Εξέλιξη». Ο γνωστός στην πιάτσα και ως «Μισέλ» στελέχωσε το φύλλο -με αγγελίες μέσω της Χρυσής Ευκαιρίας- και τώρα στόχος του είναι να βγει η εφημερίδα στα περίπτερα στις αρχές Οκτωβρίου. Ηδη έχουν γίνει 60 προσλήψεις, ενώ υπήρξαν και ζυμώσεις με στελέχη του ΔΟΛ που είτε απολύθηκαν είτε έφυγαν με εθελουσία. Το φύλλο θα συνοδεύεται από οικονομικό ένθετο που θα λέγεται (πως αλλιώς) «Νέος Επενδυτής» και ένα περιοδικό με το όνομα (μαντέψτε) «Symbol».

Ο Ανδρουλιδάκης πέρυσι τον Ιούλιο είχε καταδικαστεί (εκτός των άλλων) τελεσίδικα σε 5 χρόνια
φυλακή για υπεξαίρεση 2,7 εκατ. ευρώ που προορίζονταν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του τηλεοπτικού σταθμού Tempo. Τελικά δεν μπήκε φυλακή καθώς από τότε νοσηλευόταν με διάφορες προφάσεις σε διαφορετικά νοσοκομεία (ψυχιατρικά ή μη).

Τώρα με τι θα πληρώνει τους εργαζόμενους ο Ανδρουλιδάκης παραμένει προς το παρόν άγνωστο. Κάποιοι είπαν ότι προ καιρού πούλησε εκτάσεις στη Βόρειο Ελλάδα που του απέφεραν έσοδα κοντά στα 8 εκατ. ευρώ…

Υ.Γ. Καταλαβαίνετε σε τι απόγνωση βρίσκεται ο κόσμος που προστρέχει στον Ανδρουλιδάκη για να βρει δουλειά, δεδομένων του παρελθόντος και των πεπραγμένων του στο χώρο των media (Επενδυτής, Sportime ΤΕΜΡΟ, Planet, Daily News, Eξέδρα), των επιχειρήσεων ( ΚΟΡ-ΦΙΛ, ΤΙΝ-ΦΙΛ) και του χρηματιστηρίου (Stabilton).

- Διαβάστε:
Πέντε χρόνια φυλακή στον «φερέγγυο» Μιχ. Ανδρουλιδάκη
Στο Θριάσιο νοσηλεύεται(;) φρουρούμενος ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης
Ο Ανδρουλιδάκης κλείνει την ΕΞΕΔΡΑ και ανοίγει (λέει) πολιτική εφημερίδα!
Καταδίκη Ανδρουλιδάκη
---
πηγή: zoornalistas
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου