Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

... Χάρης Οικονομόπουλος: "τί δεν καταλαβαίνετε;" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


"Δεν διοικώ εγώ την Τρίτη Όψη ΑΕ"
.

Το μέιλ αυτό το έστειλε χθες ο Χ.Ο. στους απλήρωτους της Τρίτης Όψης.

Αφού αδειάζει τον εκπρόσωπό τους, αποκαλύπτει ότι δεν διοικεί ο ίδιος την εταιρεία...

"Μετά από ενημέρωσή μου από τη διοίκηση της εταιρείας", γράφει.

Και αν δεν την διοικεί αυτός, τότε ποιός ή... ποιά την διοικεί;

From: Harris Ikonomopoulos [mailto:ikonomopoulos@ikonomopoulos.gr] 
Sent: Wednesday, September 11, 2013 1:24 PM
Subject: ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Importance: High

Πληροφορούμαι ότι μετά χθεσινή μας συνάντηση ο κ. Σχινάς μετέφερε στους εργαζόμενους στην "Ελευθεροτυπία" ότι ειπώθηκε, αόριστα όπως τουλάχιστον μεταφέρεται, ότι « ίσως βρεθούν κάτι λίγα για τους εργαζόμενους ». Πληροφορούμαι σήμερα επίσης ότι κατόπιν αυτού αποφασίστηκε για σήμερα το απόγευμα συνέλευση των εργαζομένων.

Το ακριβές ουσιαστικό περιεχόμενο της επικοινωνίας μου με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων, είναι το εξής:

1. Μετά από ενημέρωσή μου από την διοίκηση της εταιρείας, θα εξοφληθεί μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013 τουλάχιστον μισός μισθός Ιουνίου, εάν δε αυτό καταστεί δυνατό ο Ιούνιος στο σύνολό του. Σε κάθε περίπτωση, ο μισθός Ιουνίου θα έχει εξοφληθεί μέχρι την 30ή Σεπτεμβρίου από τα έσοδα της επιχείρησης.

2. Παράλληλα, στο ερώτημα που μετέφερε για τις προοπτικές της "Ελευθεροτυπίας" και του συνολικού εγχειρήματος, απάντησα με παρουσίαση του Σχεδίου Λειτουργίας και Ανάπτυξης τόσο της "Ελευθεροτυπίας" όσο και των άλλων σχετικών απαραίτητων ενημερωτικών επιχειρηματικών δράσεων. Το σχέδιο αυτό, όπως φάνηκε από τη σχετική παρουσίαση που οι εργαζόμενοι θα πληροφορηθούν την επόμενη εβδομάδα, οδηγεί στην ομαλοποίηση της τακτικής καταβολής της μισθοδοσίας, στην εξόφληση οφειλομένων δεδουλευμένων και στην απαραίτητη λειτουργική κερδοφορία της «Τρίτη Όψη Εκδόσεις Α.Ε.». Η παρουσίαση αυτή ζητήθηκε από τον εκπρόσωπο να πραγματοποιηθεί και στους εργαζόμενους. Για το σκοπό αυτό συμφωνήθηκε να οριστεί σε συνεργασία με τα στελέχη που την έχουν εκπονήσει μια ημέρα της προσεχούς εβδομάδας.

Ελπίζω τα παραπάνω να απαντούν στα όποια ερωτήματα τυχόν υπάρχουν, εφόσον η ενημέρωσή μου, όπως εισαγωγικά αποτυπώνεται, είναι ακριβής.

Φιλικά

Χάρης Αθ. Οικονομόπουλος
---
πηγή: Μπάμπης Πολυχρονιάδης
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου