Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

... το "E-Channel" στον τηλεοπτικό αέρα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

... και ιδού το E-Channel

Δελτίο Τύπου

Το γράμμα «Ε» είναι το λογότυπο του νέου τηλεοπτικού καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας, που «γεννήθηκε» την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013. Το «Ε» εξέπεμψε μάλιστα το πρώτο του Δελτίο Ειδήσεων στις 7.30 μ.μ. με κεντρικό παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραμέρο. Το νέο κανάλι ανήκει στην εταιρεία «Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.», που εξαγοράσθηκε πρόσφατα από την κυπριακή-ευρωπαϊκή εταιρεία “A-Orizon Media Ltd”.


Ο γνωστός δημοσιογράφος Σεραφείμ Φυντανίδης είναι ο Πρόεδρος του νέου Δ.Σ. της «Ραδιοτηλεοπτικής Α.Ε.», ενώ Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο μηχανικός Δημήτρης Μπέης και μέλος του Δ.Σ. ο νομικός Γιάννης Μπούρας. Το πρόγραμμα που εκπέμπει από χθες το κανάλι «Ε», με Δελτίο Ειδήσεων, εξαιρετικές ξένες ταινίες και πλούσια παιδική ζώνη, είναι προσωρινό και μεταβατικό.

Ήδη προσλαμβάνεται δημοσιογραφικό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό, για την υλοποίηση των στόχων του νέου καναλιού. Εντός ολίγων εβδομάδων θα παρουσιασθεί το 24ωρο πλήρες πρόγραμμα του καναλιού, που θα περιλαμβάνει απροκατάληπτα Δελτία Ειδήσεων, δυναμικές ενημερωτικές, εξαιρετικές ψυχαγωγικές και άριστες πολιτιστικές και αθλητικές εκπομπές.

Απόφαση του καναλιού "Ε", της διοίκησής του και της πλειάδας των σημαντικών δημοσιογραφικών, τεχνικών και διοικητικών στελεχών του είναι να προσφέρουν στο ελληνικό κοινό την Τηλεόραση της νέας εποχής. Τη δική του Τηλεόραση.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου