Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

... το αλφαβητάρι των απολύσεων πουλάει (;) ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Το αλφαβητάρι του Ψυχάρη
και οι ευχαριστημένοι Συντάκτες
.
Εσκασε το χειλάκι κάποιων στον 5ο όροφο της Μιχαλακοπούλου μετά την εντυπωσιακή άνοδο της κυκλοφορίας του Βήματος. Αιτία της ανόδου για πολλούς, ήταν η προσφορά της εφημερίδας με τα συλλεκτικά Αλφαβητάρια και Αναγνωστικά του 20ού αιώνα. Σύμφωνα με τα ανεπίσημα στοιχεία των πρακτορείων αυτή την Κυριακή το ΒΗΜΑ δίνοντας «Το Αλφαβητάρι με τον ήλιο» πούλησε πανελλαδικά 40.000 περισσότερα φύλλα σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα και βρέθηκε στη δεύτερη θέση με 123.000. Πρώτο ήταν για άλλη μια φορά (σταθερά τα τελευταία χρόνια) το «Θέμα» με κυκλοφορία κοντά στις 130.000 φύλλα.

Και μια και μιλάμε για κυκλοφορίες, ευχαριστημένοι εμφανίζονται και οι Συντάκτες στην Κολοκοτρώνη καθώς βλέπουν σταθερή άνοδο στις κυκλοφορίες του φύλλου, που πουλάει ημερησίως, κατά μέσο όρο, περί τις 10.000 φύλλα πανελλαδικά.

Από την άλλη η γκρίνια συνεχίζεται στη Μίνωος καθώς οι κυκλοφορίες της Ελευθεροτυπίας δεν λένε να πάρουν τα πάνω τους. Η εφημερίδα του Χάρη Οικονομόπουλου πουλάει κατά μέσο όρο 6.000 φύλλα πανελλαδικά (ημερησίως) με την κυκλοφορία της Κυριακάτικης να κυμαίνεται περί τις 16.000 φύλλα.

Οι εργαζόμενοι στην Ελευθεροτυπία πήραν την περασμένη εβδομάδα κάτι λίγα έναντι για την εξόφληση του... Ιουνίου!
---
πηγή: zoornalistas
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

3 σχόλια:

  1. Ανδρεάδης, Δελμούζος, Νιρβάνας, Παπαντωνίου, Τριανταφυλλίδης, Μαλέας VS ψυχάρης, καρακούσης, μεμής, μητρόπουλος, πρετεντέρης, παπαχρήστος 6-0. ΦΩΣ VS σκοτάδι! ΕΜΠΝΕΥΣΗ VS τρομοκρατίας! Κι ας μετράει κοντά έναν αιώνα ζωής το ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ! Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Λαμπράκη και του Καραπαναγιώτη γιά το κατάντημα του ΔΟΛ από τους ...επιγόνους! Να κυκλοφορούν "ΤΑ ΝΕΑ" με την προστασία των ΜΑΤ! Εν έτει 2013! Ωιμέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ανώνυμος 5:59 - ... σωστά τα λες ... απλώς να πούμε ότι κάποια στιγμή και "Τα Νέα" τα έκαιγαν στην πλατεία Καρύτση ... γενικά το Συγκρότημα πάντα είχε "τις αμαρτίες του" ... πόσο μάλλον σήμερα μ' όλους αυτούς που αναφέρεις στο τιμόνι του ...

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή