Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις 13/9/2013 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Ανέστειλαν την απεργία
οι γιατροί του ΕΔΟΕΑΠ


Ανέστειλαν την απεργιακή τους κινητοποίηση οι γιατροί του ΕΔΟΕΑΠ μετά τη συνάντηση που είχαν με τον Π.Σόμπολο. Στην επιστολή τους προς τα μέλη του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ δηλώνουν την τη δυσαρέσκεια τους για το κλίμα που διαμορφώνεται εναντίον τους. Η επιστολή δημοσιεύεται στο Ενιαίο Ταμείο στα ΜΜΕ

***

Τα άκρα στην TV

Σχόλιο

Η θεωρία των άκρων εφαρμόζεται στην τηλεόραση. Τραπεζικοί και λαϊκιστές δημοσιογράφοι πουλάνε φόβο και ναζισμό από την τηλεόραση, χωρίς αιδώ προετοιμάζουν το έδαφος. Καμία έκπληξη. Οι απολογητές και οι υποστηρικτές του Μνημονίου, στηρίζουν τώρα ανοικτά τους ναζιστές.

***

Τα πρόστιμα στο Real FM από το ΕΣΡ

Στοιχεία για το πως το ΕΣΡ επιβάλει πρόστιμα στο Real FM θα παρουσιάσει την επόμενη Δευτέρα ο Νίκος Χατζηνικολάου από την εκπομπή του στο ραδιοφωνικό σταθμό.

***

Στήνουν μονοπώλιο;

Ανώτερο στέλεχος της ΕΕΤΤ σε συσκέψεις δηλώνει πως στην ψηφιακή τηλεόραση, «πρέπει να πετύχουμε οικονομίες κλίμακος», υιοθετώντας πλήρως τις απόψεις της Digea. Η αποστολή της ΕΕΤΤ είναι όμως να προστατέψει τη δημόσια περιουσία των συχνοτήτων και η οποία απόκλιση μπορεί να συνιστά και παράβαση καθήκοντος.

***

Λήγει η προθεσμία για την “Ελευθεροτυπία”


Στις 20 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την αποδοχή δωρεάν μετοχών της «Τρίτης Όψης». Πρόκειται για την πρόταση «εξυγίανσης» της Ελευθεροτυπίας».

***

Η “Καθημερινή” σήμερα
.

Από την “ανοιχτή επιστολή στο Χίτλερ” του εκδότη της “Καθημερινής”, Γεώργιου Βλάχου, το 1941, στο σημερινό (2013) άρθρο, στην ίδια εφημερίδα, του Μπάμπη Παπαδημητρίου http://www.kathimerini.gr/  με την προτροπή, πως ”ο εθνικισμός δεν είναι ντροπή”.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου