Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

... "φαμίλια" Μελισσανίδη; ...

*
zoornalistas
***
*

Πόλεμος για τα «δύο 45άρια του Τίγρη»
.
Ενα δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» με τον τίτλο «Τα δύο 45άρια του Τίγρη» υπήρξε η αιτία να ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα στην εφημερίδα και τον δημοσιογράφο της «Καθημερινής» και του Star Τάσο Τέλλογλου.

Στο δημοσίευμά της η εφημερίδα «Παραπολιτικά» ισχυρίζεται ότι ο Τάσος Τέλλογλου και ο πρώην υποδιοικητή της ΕΥΠ Φώτης Παπαγεωργίου έχουν «στρατολογηθεί» από τον Δημήτρη Μελισσανίδη προκειμένου να συγκεντρώνουν στοιχεία για τους αντιπάλους του γνωστού επιχειρηματία. Οπως λέει η εφημερίδα «ο νέος μικρομέτοχος του ΟΠΑΠ προετοιμάζει με προσεκτικές κινήσεις ένα επιχειρησιακό "ρόστερ" με ανθρώπους κλειδιά, προκειμένου να οργανώσει την άμυνά του απέναντι στα ανοικτά μέτωπα που έχει με τη Δικαιοσύνη και το Δημόσιο».

Ο Μελισσανίδης, ισχυρίζεται η εφημερίδα (και ο Π. Τζένος που υπογράφει το κομμάτι), «επιδιώκει να δημιουργήσει μια "φαμίλια" προσλαμβάνοντας πολύπειρα στελέχη μυστικών υπηρεσιών και δημοσιογράφους που ξέρουν να "πυροβολούν" όπως και να γράφουν». Μάλιστα σχετικά με τον Τέλλογλου, τα «Παραπολιτικά» γράφουν πως ο Μελισσανίδης «επαίρεται για το νέο του απόκτημα» και για την φθηνή οικονομική συμφωνία που έκανε με τον δημοσιογράφο και η οποία «αγγίζει τις 5.000 ευρώ το μήνα».

Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, ο Τάσος Τέλλογλου, με ανακοίνωσή του δικηγόρου του κατηγορεί την εφημερίδα για συκοφαντικά «ρυπαρογραφήματα» που έχουν στόχο να πλήξουν την φήμη του ως δημοσιογράφου και προαναγγέλλει προσφυγή του στα δικαστήρια. Από την πλευρά του Φ. Παπαγεωργίου δεν έχει υπάρξει αντίδραση.
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου