Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

... η ΛΑΡΚΟ, ο Χ. Κώνστας και το Capital.gr ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Κλείνουν την εθνική οδό οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ

... και κατηγορούν
τον "σύγχρονο χαφιέ του capital.gr"


Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, ενώ ταυτόχρονα ασκούν σκληρή κριτική στο δημοσιογράφο Χ. Κώνστα. Η ανακοίνωση των σωματείων της ΛΑΡΚΟ αναφέρει:

"ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΛΑΡΚΟ
• Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ (ΛΑΡΥΜΝΑ)
• Ένωση Εργαζομένων Εταιρίας «ΛΑΡΚΟ» Α.Ε. Μεταλλεία Εύβοιας
• Σωματείο Εργαζομένων Μεταλλωρύχων ΛΑΡΚΟ ο «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ»
• Σωματείο Εργαζομένων στα Λιγνιτωρυχεία Σερβίων της Εταιρίας «ΛΑΡΚΟ» Α.Ε.
• Συνδικαλιστικό Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Α.Ε. (ΑΘΗΝΑ)

17-09-2013

ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΛΑΡΚΟ – ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20-09-2013
ΑΠΟ 12:00-16:00

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/09/2013) 
ΓΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ 
ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΩΡΑ:12:30

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Μετά την επίθεση της τρόικας με το περιβόητο mail για το κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ, τώρα δεχόμαστε επίθεση από τον ηλεκτρονικό Τύπο και συγκεκριμένα από το capital.gr, από ανώνυμους ρουφιάνους που εξυπηρετούν πολιτικά ρουσφέτια καταδικάζοντας αδίκως την εργατική τάξη της ΛΑΡΚΟ, που θρηνεί νεκρούς συναδέλφους στο βωμό της στήριξης αυτής της εταιρίας.

Δεν είδαμε αυτόν τον σύγχρονο χαφιέ του capital.gr να γράφει πόσες φορές οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ έχουν βγει σε διαθεσιμότητα , πόσες φορές δεν έχουν υπογράψει συμβάσεις εργασίας για να στηρίξουν την εταιρία.

Αντί να ασχολείται ή να ασχολούνται με το ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας , ασχολούνται με κατηνιές δίνοντας εξετάσεις στην παρέα Στουρνάρα - Σταϊκούρα.

Αντί το capital.gr να ασχοληθεί με τους aνταγωνιστές στα Σκόπια και το ότι θέλουν να ξεπουλήσουν την εταιρία έναντι πινακίου φακής, ασχολούνται με αρνιά και πρόβατα (!!) …

Εδώ φαίνεται και ο σκοτεινός ρόλος των κουκουλοφόρων του Υπουργείου Οικονομικών.

Αντί να ασχολείται το capital.gr με την οικονομική πολιτική της χώρας που ξεζούμισε μισθωτούς, συνταξιούχους, που έκλεισαν επιχειρήσεις, που η ανεργία καλπάζει σε ξέφρενους ρυθμούς, ασχολούνται και καταδικάζουν μια μερίδα εργαζομένων που έχουν πληρώσει με αίμα το μεροκάματό τους.

Γιατί κύριοι του capital δεν λέτε ότι υπάρχουν εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ με τέσσερις διαφορετικούς μισθούς;

Γιατί δεν αναφέρετε την εργασιακή σχέση, το καθαρό δουλεμπόριο που γίνεται με ενοικίαση εργαζομένων, εργάτες στα καμίνια της Π/Κ – της Χ/Β – του Π0 – των PELLETS, δουλεύουν με 900 Ευρώ το μήνα. Για εκεί δεν έχετε στοιχεία;

Η Δημοσιογραφία είναι λειτούργημα . Δεν είναι χαφιεδισμός που παράγει ψεύτικες ειδήσεις για να εξυπηρετείται το κακό Υπουργείο Οικονομικών που καταδίκασε την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Γιατί δεν ζητάτε από την εταιρία να δείτε το μισθολογικό κόστος πόσο είναι και γράφετε μπούρδες;

Προσπαθείτε να στρέψετε την ελληνική κοινωνία εναντίον των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ. Θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Όσο θα ακούτε τους ψεύτες της πολιτικής ηγεσίας, τόσο θα κάνετε γκέλες και αν συνεχίσετε να διαβάλλετε την εταιρία , θα προβούμε σε ένδικα μέσα για να προστατεύσουμε την εταιρία, αλλά και το υπέρτατο αγαθό που είναι το μεροκάματο.

Δεν θα ανεχτούμε άλλο τα ψέματα του ΤΑΙΠΕΔ - κάποιων Μ.Μ.Ε. - Εφημερίδων και ειδικότερα του μνημονιακού ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑ που όταν ακούει μνημόνια και κλείσιμο εταιρίας, έρχεται σε πλήρη διέγερση.

Είναι ο ΚΩΝΣΤΑΣ του ΤΑΙΠΕΔ. Ήταν και αυτός σε κάποιο όροφο στο Νεοκλασικό και αποφάσιζε τις τύχες της Ελλάδας και το ξεπούλημα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.


ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ του capital.gr, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ.


• ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/09/2013 ΑΠΟ 12:00-16:00


• ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΥΩΡΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ".

---
πηγή: www.ertopen.com
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου