Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

... Μιχάλης Κουντούρης - τιμητική εκδήλωση ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Τιμά τον Μιχάλη Κουντούρη
ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου


Τιμητική εκδήλωση προς τιμήν του σκιτσογράφου Μιχάλη Κουντούρη για την παγκόσμια επιτυχία του στον Διαγωνισμό World Press Cartoon 2013 όπου κατέλαβε το βραβείο Grand Prix στην κατηγορία γελοιογραφίας της χρονιάς, πραγματοποιεί σήμερα Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου.

Η εκδήλωση για το σκιτσογράφο της Εφημερίδας των Συντακτών, όπου δημοσιεύτηκε και το σκίτσο με τίτλο «Διάσωση της ΕΕ», θα πραγματοποιηθεί στο χώρο εκδηλώσεων του 42ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Πεδίον του Άρεως.

Στο διεθνή διαγωνισμό γελοιογραφίας «World Press Cartoon» πήραν μέρος επαγγελματίες γελοιογράφοι από όλων των κόσμο, διαγωνιζόμενοι σε τρεις κατηγορίες: editorial, gag και caricature.

Ο Έλληνας γελοιογράφος, πανηγύρισε την πρωτιά τόσο στην κατηγορία editorial, όσο και στο μεγάλο βραβείο Grand Prix, με το έργο του να κρίνεται ως η καλύτερη γελοιογραφία στον κόσμο για τη χρονιά που μας πέρασε.

Παράλληλα, στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το νέο του βιβλίο με τίτλο UTOPIA, ενώ για τον Μιχάλη Κουντούρη θα μιλήσουν ο διευθυντής της Εφημερίδας των Συντακτών, Νικόλας Βουλέλης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου, Γιάννης Σολδάτος και ο δημοσιογράφος Άρης Μαλανδράκης.
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου