Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

... ο Καρατζαφέρης (ΑΡΤ TV) και το ανεξάρτητο ΕΣΡ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Το ανεξάρτητο ΕΣΡ πριν 3 χρόνια
έδωσε πανελλαδική άδεια
στον Καρατζαφέρη


…Και εχθές απεδείχθη ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει ούτε άδεια για μπακάλικο!

Πριν καλά - καλά ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της διαδικασίας υποβολής φακέλων για τη συμμετοχή στη δημοπρασία των 4 τηλεοπτικών αδειών… Ο Γιώργος Καρατζαφέρης λέγεται ότι βρέθηκε εκτός διαγωνισμού… Αφού δεν είχε πληρώσει ούτε καν το παράβολο των 30.000 ευρώ που προβλέπεται από τη διαδικασία! Από αυτό το γεγονός και μόνο, εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς – ακόμη και οι κακοπροαίρετοι, τι φαγοπότι έγινε επί 25 χρόνια!

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης και το ΑΡΤ TV (πρώην ΤΗΛΕ – ΑΣΤΥ) που δεν γνωρίζουμε κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκε στην ιδιοκτησία του… Εν μια νυκτί με τις πλάτες του ΕΣΡ, της Ανεξάρτητης και αμερόληπτης Αρχής δηλαδή, απέκτησε πανελλαδική άδεια!

Συγκεκριμένα, με απόφαση του οργάνου το Μάιο του 2013 (με κυβέρνηση Σαμαρά, που δεν παρενέβαινε στις ανεξάρτητες αρχές, διότι τις σεβόταν) το κανάλι του Καρατζαφέρη από άδεια τοπικής εμβέλειας αποκτά δυνατότητα να εκπέμπει πανελλαδικά! Υπέρ της απόφασης είχαν ψηφίσει η αντιπρόεδρος του ΕΣΡ Λίνα Αλεξίου και τα μέλη, Εύη Δεμίρη, Γιώργος Στεφανάκης και Άρης Σταθάκης.

Με άλλα λόγια η κυρία Αλεξίου που είχε διαφωνήσει πέρυσι με το νομοσχέδιο για την αδειοδότηση… Του οποίου προφανέστατη πρόθεση – τουλάχιστον σε πρώτο επίπεδο (μετά μπορεί να πει κανείς ό,τι θέλει), ήταν να μπει φρένο στην ανομία 25 χρόνων… Έκρινε λοιπόν με την ψήφο της ότι το κανάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη πληροί τις προϋποθέσεις για πανελλαδική άδεια! Ενώ τρία χρόνια μετά, δηλαδή τον Ιούλιο του 2016, μόλις εχθές απεδείχθη – στην πρώτη αληθινή δοκιμασία, ότι ο Καρατζαφέρης κοροϊδεύει τον κόσμο… Και συμπεριφέρεται ως τυχοδιώκτης και καταληψίας δημόσιας περιουσίας, για την οποία είναι άγνωστο αν έχει πληρώσει ποτέ φόρους ή άλλες εισφορές για το κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας που του χάρισαν!

---
---
*

1 σχόλιο:

  1. kara-zaferi-καρατζουφηs-τζουφηs-ζουφιοs-μαυρογαιδαροs-μαυραλογο-καραμπουρδαs-καραλαμογιο-καραοφσοροδοξη κυλοτα-καρατηλε-σιρλο-τσιρλο-μπουρδο-πορδο-κλανο-πρωκτοs

    ΑπάντησηΔιαγραφή