Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

... ΔΟΛιες εξελίξεις ...

*
Τυπολογίες
***
*

Και νέα προβλήματα στο ΔΟΛ
Συνεχή είναι τα προβλήματα που προκύπτουν τον τελευταίο καιρό στον ΔΟΛ και σε έναν βαθμό είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης. Για πρώτη φορά δεν πληρώθηκαν οι συντάκτες που εργάζονται στα Μέσα του Ομίλου με μπλοκάκι.
Εμπλοκή εξάλλου εμφανίσθηκε στο σχέδιο για ενοποίηση όλων των σάιτ (Βήμα, Νέα και περιοδικά). Η κατάληξη, έπειτα από ολοκληρωμένη έκθεση-μελέτη που είχε γίνει και συζητήσεις πολλών μηνών, ήταν το πλήρες ναυάγιο, που οφείλεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στην αντιπαράθεση για το ποιος θα είναι ο επικεφαλής μεταξύ Μεμή, Καρακούση και Σοφιανού. Κατόπιν αυτού και τα τρία σάιτ θα συνεχίσουν να λειτουργούν με τη σημερινή τους μορφή.
Μια άλλη συζήτηση που γίνεται είναι να αναλάβει ο σημερινός διευθυντής των «Νέων» Χρ. Μεμής συντονιστής των δύο εφημερίδων του Συγκροτήματος, «Βήμα», «Νέα», και στη θέση του να τοποθετηθεί ο διευθυντής σύνταξης Νότης Παπαδόπουλος.
Στο μεταξύ, στην πρόταση για εθελούσια έξοδο στα «Νέα» ανταποκρίθηκαν 23 συντάκτες, μεταξύ των οποίων και ο Γ. Παπαχρήστου.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου