Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

... ΠΟΕΣΥ - ΕΡΤ - συμβασιούχοι, πεντάωρη στάση εργασίας ...

*
ΠΟΕΣΥ
***
*

Πεντάωρη στάση εργασίας
για συμβασιούχους και Κατεχάκη
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη 5ωρης στάσης εργασίας στην ΕΡΤ την Τετάρτη 12-12-2012 από 10.00-15.00, σε ένδειξη διαμαρτυρίας:
-  Για τις επικείμενες απολύσεις των Συμβασιούχων Ορισμένου Χρόνου, καλώντας την κυβέρνηση να καταθέσει άμεσα τροπολογία που θα προβλέπει την παραμονή των συναδέλφων, οι οποίοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
-  Για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων της ΕΤ1 στο υπουργείο Δημόσιας τάξης, γεγονός που σηματοδοτεί τη συρρίκνωση και απαξίωση της δημόσιας τηλεόρασης και την παραχώρηση της παραγωγής τηλεοπτικού προϊόντος σε ιδιώτες.
-  Για τη μείωση των προϋπολογισμών παραγωγής προγραμμάτων.
Η Ομοσπονδία, σε συνεργασία με την ΠΟΣΠΕΡΤ και την ΠΟΕΠΤΥΜ οργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 13.00, κατά την ημέρα της στάσης εργασίας στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ, επί της οδού Κατεχάκη.
Η ΠΟΕΣΥ καλεί τις Ενώσεις-μέλη της να μεριμνήσουν για την επιτυχία της στάσης εργασίας και τους συναδέλφους της ΕΡΤ να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Οι τρεις Ομοσπονδίες (ΠΟΕΣΥ-ΠΟΣΠΕΡΤ και ΠΟΕΠΤΥΜ) των εργαζομένων  στο χώρο της Ενημέρωσης διακηρύσσουμε γι άλλη μια φορά ότι θα μας βρει αγωνιστικά αντίθετους κάθε απόπειρα συρρίκνωσης της ΕΡΤ ως ανεξάρτητου δημόσιου φορέα ενημέρωσης και μετατροπής του σε βήμα κυβερνητικής προπαγάνδας.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*
ΕΤΗΠΤΑ - ΛΙΘΟΓΡΑΦΟΙ : Γιατί δύο σωματεία;

                                                                 * 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου