Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

... στην Alpha Editions τα περιοδικά του Λυμπέρη ...

*
Τυπολογίες
***
*

Οι επόμενες εταιρείες
μετά τις Εκδόσεις Λυμπέρη
Συστάθηκε και η “Alpha Editions”, η εταιρεία στην οποία περνάνε τα περιοδικά "Hello", "Τηλεκοντρόλ", "7 μέρες TV" και "ΕΓΩ"  των εκδόσεων Λυμπέρη.
Το μετοχικό της κεφάλαιο ανέρχεται σε 60.000 ευρώ και το 95% της εταιρείας ανήκει στον όμιλο του Δημήτρη Κοντομηνά και  το 5% στις Αττικές Εκδόσεις. Η τελευταία, που θα έχει το management της εταιρείας, θα έχει βάση της συμφωνίας μεταβίβασης των περιοδικών το δικαίωμα να αποκτήσει ως και το 50% της Alpha Editions σε διάστημα τριών (3) ετών.
Πρόεδρος του Δ.Σ. είναι ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, αντιπρόεδρος ο Λαυρέντης Αλβέρτης, διευθύνων σύμβουλος ο Γιώργος Μπίνιος και μέλη ο Σταύρος  Κεπέσογλου και ο  Δημήτρης Κουφόπουλος.
Το ερώτημα πάντως για τη μεταφορά των τίτλων από την καταρρέουσα εκδοτική εταιρεία του Α. Λυμπέρη στην Alpha Editions, παραμένει.
* Την  ίδια ώρα αφήνει το... όνομα Λυμπέρης και  η «Liberis Digital”.
Η εταιρεία που διατηρεί την έδρα της στο Κορωπί μετονομάζεται σε «UPLOAD Digital”, έχοντας ως σκοπό το σχεδιασμό ιστοσελίδων, τις πωλήσεις μέσω διαδικτύου, την έκδοση περιοδικών, βιβλίων κ.α. Πρόεδρος του Δ.Σ. είναι η Ιόλη Αντώνη Λυμπέρη, διευθύνουσα σύμβουλος η Αναστασία Βρετάκη και μέλος η Ιωάννα Βλάχαβα.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου