Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

... Χ. Οικονομόπουλος: "υφιστάμεθα λεηλασία"(;) ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Επιστολή Χ. Οικονομόπουλου
προς το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ

"Προς το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ

Αθήνα, αυθημερόν

Κύριοι, Κύριοι,

Έλαβα γνώση της ανωτέρω (επιστολή που στάλθηκε από την ΕΣΗΕΑ προς τον Χ. Οικονόπουλο για συνάντηση με θέμα τις οφειλές προς τους πρώην και νυν εργαζόμενους της Χ.Κ.Τ.) εσπευσμένης επιστολής σας. Όπως γνωρίζετε νόμιμη εκπρόσωπος της "Χ.Κ. Τεγόπουλος Εκδόσεις Α.Ε." ("η εταιρεία") παραμένει η κα Μάνια Τεγοπούλου.

Αντιλαμβάνομαι το ενδιαφέρον σας για την αντιμετώπιση των οφειλών της εταιρείας προς πρώην και νυν εργαζομένους σε αυτήν, το οποίο και συμμερίζομαι.

Μόνος τρόπος για την ταχεία και κατ' ισομοιρία αντιμετώπισή τους παραμένει η επανακυκλοφορία της Ελευθεροτυπίας και η, μέσω αυτής, εξυγίανση της εταιρείας. Η λεηλασία της περιουσίας της εταιρείας, με πλήθος παράνομων πράξεων για την αντιμετώπιση των οποίων ασκείται κάθε νόμιμο δικαίωμα, καθώς επίσης και η διενέργεια αθέμιτων ανταγωνιστικών πράξεων από παλαιούς αλλά και παραμένοντες εργαζομένους, οι οποίοι επιχειρούν με κάθε μέσο τον κατακερματισμό της εταιρικής περιουσίας, την υφαρπαγή της "φήμης και πελατείας" της και την υπονόμευση της διαδικασίας επανέκδοσης της Ελευθεροτυπίας, της Σαββατιάτικης Ελευθεροτυπίας, της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, του περιοδικού Έψιλον και την επαναλειτουργία του Enet καθιστά απαραίτητη, πριν κάθε συζήτηση, την ταχύτερη δυνατή επανέκδοση.

Όπως αντιλαμβάνεστε, τόσο εκ του νόμου όσο και εκ της εκπεφρασμένης απόφασης της οικογένειας Τεγοπούλου, η εταιρεία καταβάλει κάθε προσπάθεια για την ταχύτερη δυνατή ικανοποίηση των εργαζομένων, των ασφαλιστικών ταμείων και του Δημοσίου, με τρόπο που να εξασφαλίζει την ταχύτερη δυνατή και κατ' ισομοιρία ικανοποίηση όλων των εργαζομένων. Η προσπάθεια αυτή, στο βαθμό που αφορά τυχόν την ΕΣΗΕΑ, εξελίσσεται παρά τις λυσσαλέες προσπάθειες μερίδας πρώην και μη εργαζομένων να κατακερματίσουν την εταιρική περιουσία, ενεργώντας κατά προφανή σύγκρουση συμφερόντων τους ως πιστωτών και επίδοξων ανταγωνιστών της.

Σε συνέχεια των παραπάνω έχει ήδη προγραμματιστεί ενημέρωση της ΕΣΗΕΑ μαζί με όλα τα ενδιαφερόμενα σωματεία όταν ολοκληρωθούν όλες οι ενέργειες για την επανακυκλοφορία της ιστορικής εφημερίδας και την επαναλειτουργία του Enet".
---
σχόλιο της "Α": ... για την λεηλασία δεδουλευμένων, αποζημιώσεων και πάνω απ' όλα της αξιοπρέπειας των πρώην και νυν εργαζομένων, λόγος να μην γίνεται ... υπεράνω όλων η "εταιρεία" ... είναι η μια όψη ... η άλλη είναι τα φυσικά πρόσωπα ... καιρός είναι να υπάρξει στροφή και προς αυτά ... με κάθε νόμιμο τρόπο ...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*


ΕΤΗΠΤΑ - ΛΙΘΟΓΡΑΦΟΙ : Γιατί δύο σωματεία;


                                                                 *


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου