Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

... "Σκάι" - παραίτηση Θάνου Δημάδη ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Επιστολή παραίτησης
του Θ. Δημάδη από το "Σκάι"
"Από σήμερα Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου του 2012, θα ήθελα να σας ανακοινώσω την διακοπή της συνεργασίας μας και την παραίτησή μου από τα καθήκοντα του ανταποκριτή στις Βρυξέλλες για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Θεωρώ ότι θα ήταν λάθος μου να τροφοδοτώ, παραμένοντας στην θέση μου, νοοτροπίες και αντιλήψεις που οδήγησαν τον χώρο της ενημέρωσης στη σημερινή κρίση, την οποία πληρώνει ολοκληρωτικά η δική μου γενιά.
Πιστεύω ότι άσκησα τα καθήκοντά μου με συνέπεια, εντιμότητα και πάθος σε μία περίοδο που ο σταθμός είχε το «στοίχημα ποιότητας» σε πρώτη προτεραιότητα. Αυτή την προτεραιότητα της ποιότητας στην ενημέρωση, που διεκδικούμε όσοι από τη νέα γενιά των συναδέλφων μου επιλέξαμε συνειδητά με σπουδές και εξειδικεύσεις να υπηρετήσουμε την δημοσιογραφία, θα συνεχίσω να πρεσβεύω με οποιοδήποτε κόστος. Γνωρίζω ότι στις μέρες μας η ανεργία περισσεύει στον κλάδο των Μέσων Ενημέρωσης στην Ελλάδα. Αλίμονο όμως, αν μπροστά στον φόβο της ανεργίας, ειδικά εμείς οι νέοι άνθρωποι φθάσουμε στο σημείο να ξεπουλήσουμε την προσωπική υπερηφάνεια και την επαγγελματική αξιοπρέπειά μας.
Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους μου στον ΣΚΑΪ για τις καλές αλλά και δύσκολες στιγμές, που περάσαμε μαζί. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους Γιώργο Λαμπράκο και Ανδρέα Μπούσιο για όσο διάστημα υπηρέτησαν στην διεύθυνση ειδήσεων του σταθμού και είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί τους. Καθώς επίσης ευχαριστώ και την διοίκηση του σταθμού που μου εμπιστεύτηκε την θέση του ανταποκριτή από την Ουάσινγκτον, για το ρεπορτάζ από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία για την Ελλάδα.
Φιλικά,
Θάνος Δημάδης
Δημοσιογράφος- Μέλος ΕΣΗΕΑ"
---
Πηγή: Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

ΕΤΗΠΤΑ - ΛΙΘΟΓΡΑΦΟΙ : Γιατί δύο σωματεία;

                                                                 * 

2 σχόλια:

  1. Δεν αφήνουμε τα σάπια, λέω εγώ! Μεγάλος συνδικαλιστικής της ΠΑΣΠ Παντείου ο Δημάδης, από τους μεγαλύτερους και γλοιωδέστερους δημσιοσχεσίτες που έχει γνωρίσει το ίδρυμα. Είχε φτάσει να καλέσει στο Πάντειο τα κανάλια για να δείξουν το ξύλο που έπεφτε μεταξύ μελώ της ΠΑΣΠ Παντείου και να ενισχύσει τη θέση του στις εσωτερικές εκλογές της. Δεν γίνεται τώρα ξαφνικά να του έγινε κάποια ένεση δεοντολογίας...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @άγνωστος 11:44 - ... υποθέτω ότι είναι έτσι όπως τα λες ... δεν γνωρίζω τον Δημάδη, πολύ περισσότερο δεν γνωρίζω το παρελθόν του ... αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς αντιδρά ο άνθρωπος όταν παίρνει "ανάποδες" ... ίσως, να 'ναι αυτό ...

      Διαγραφή