Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

... Βαγγέλης - "Ε" - Παναγόπουλος έφα ...

*
adbusiness
***
*

Η "Ε"… επιστρέφει!
Σύμφωνα με τον κύριο Παναγόπουλο ο ιστορικός τίτλος  θα είναι η Ελευθεροτυπία που ήξεραν και διάβαζαν οι αναγνώστες. Οι σελίδες της θα κυμαίνονται από 48-56 τις καθημερινές σε 72-80 το Σάββατο, με ένθετα, ενώ η μεγαλύτερη «Κυριακάτικη» θα συμπεριλαμβάνει το περιοδικό «Ε», το «7», την «Οικονομία», κ.λπ., ενδεχομένως και κάποιες ποιοτικές προσφορές. Η τιμή θα είναι 1.30 ευρώ για το καθημερινό φύλλο και 2 ευρώ το κυριακάτικο ενώ πρακτορείο διανομής θα είναι το Άργος.
Ο κ. Παναγόπουλος επίσης υπογράμμισε πως καταβάλλεται κάθε προσπάθεια ώστε η ιδιόκτητη εκτυπωτική μονάδα της εφημερίδας, να λειτουργήσει το ταχύτερο. Σε περίπτωση μάλιστα που αυτό δεν καταστεί δυνατό άμεσα οι άνθρωποι της εφημερίδας έχουν ήδη έτοιμο εναλλακτικό σχέδιο με έτερο πιεστήριο.

Ο κ. Παναγόπουλος υπογραμμίζει πως αυτή τη στιγμή η εφημερίδα βρίσκεται σε στάδιο συγκρότησης, ωστόσο οι συντάκτες αναμένεται  να αγγίξουν τους 120, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων στο ατελιέ και τη διόρθωση και από κει και πέρα υπάρχει ένα τμήμα τεχνικών και ένα τμήμα διοίκησης, μικρό σχήμα. Η ραχοκοκαλιά πάντως των δημοσιογράφων και στελεχών όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «είναι εδώ» αναφέροντας χαρακτηριστά τα ονόματα των κ. Συρίγου, Δεληπέτρου, Ζέρβα, Σώκου, της κας Σίσσυς Αλωνιστιώτη, του κ. Μαρνέλλου και του κ. Κυριακόπουλου. Ο κ. Παναγόπουλος δήλωσε παράλληλα πως  οι συντάκτες της καθημερινής και της κυριακάτικης έκδοσης θα είναι οι ίδιοι, καθώς θα είναι πλέον μία εφημερίδα με 7 εκδόσεις και όχι δύο ξεχωριστές όπως ήταν πριν.  Ακόμη σημείωσε πως το εμπορικό τμήμα πρόκειται να είναι  ολιγομελές και επικεφαλής θα είναι η κυρία Κωνσταντίνα Σταύρου. Τέλος, αναφορικά με την πολιτική κατεύθυνση της εφημερίδας ο κ. Παναγόπουλος δηλώνει πως η νέα προσπάθεια πρόκειται να είναι πολιτικά ανεξάρτητη και δεν διστάζει να τονίσει  πως «δεν θα γλιτώνει κανείς».
---
Σχόλιο της "Α" : Καλοδεχούμενη και πάλι, όταν και αν, η "Ελευθεροτυπία" ... αν η επανεμφάνισή της συνοδευτεί μάλιστα με την αποπληρωμή των υποχρεώσεών της, στους πλέον των οκτακοσίων (800) νυν και πρώην εργαζομένων της, θα είναι πράγματι το εκδοτικό γεγονός της νέας χρονιάς ... ίδωμεν ...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*
ΕΤΗΠΤΑ - ΛΙΘΟΓΡΑΦΟΙ : Γιατί δύο σωματεία;

                                                                 *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου