Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

η ΠΟΣΠΕΡΤ αλληλέγγυα στον αγώνα της ΕΤΕΡ ...

*
ΠΟΣΠΕΡΤ
***
*
Ανακοίνωση
συμπαράστασης
στην ΕΤΕΡ
Για άλλη μια φορά οι εργαζόμενοι στους ραδιοφωνικούς σταθμούς NITRO, ORANGE, ALPHA και στους Δημοτικούς ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM του Δήμου Ηρακλείου και στον Κανάλι 1 του Δήμου Πειραιά, είναι αντιμέτωποι με την εργοδοτική αυθαιρεσία. Είναι απλήρωτοι σε δεδουλευμένα μηνών και του δώρου Χριστουγέννων. Απεργούν για το δικαίωμα της αμειβόμενης εργασίας και οι εργοδότες τους, τους απαγορεύουν την είσοδο στο χώρο εργασίας, γιατί εκεί βρίσκονται παράνομα και καταχρηστικά, όπως και τα δικαστήρια έχουν κρίνει, απεργοσπάστες, ενοικιαζόμενοι…εργαζόμενοι !

Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα όλων των εργαζομένων της ΕΤΕΡ και του Προέδρου της Δημήτρη Καμαρινόπουλου, που δίνουν αγώνα ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές και στις παράνομες και αντεργατικές ενέργειες και μεθοδεύσεις των εργοδοτών που θέλουν να ενθυλακώνουν τα κέρδη τους και οι εργαζόμενοι να δουλεύουν «για την ψυχή της μάνας τους».


Κάτω τα χέρια λοιπόν από τους εργαζόμενους στους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τα μέλη της ΕΤΕΡ.


Απαιτούμε την άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων, του δώρου Χριστουγέννων και την απόδοση της συνδρομής τους προς το σωματείο τους απ’ τους εργοδότες ιδιοκτήτες.


Απαιτούμε συνθήκες εργασίας με αξιοπρέπεια και πληρωμή.


Ενώνουμε τη δύναμή μας στην ήδη δυναμική και ανυποχώρητη στάση της ΕΤΕΡ και του Διοικητικού της Συμβουλίου και προειδοποιούμε ότι η Ελλάδα δεν θα γίνει «μπανανία» επειδή το θέλουν οι νταβατζήδες των ΜΜΕ.


Όλοι μαζί θα ανατρέψουμε ότι προετοιμάζουν σε βάρος μας οι κάθε λογής «επιτήδειοι».

---
---

Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου