Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

... "Εφημερίδα των Συντακτών" vs Β. Μαρινάκη και τούμπαλιν ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
"Πόλεμος" στο φεύγα του 2012

Σταχυολογούμε:
"Η αυτοκαταστροφική κυριαρχία του Μαρινάκη" (τίτλος στην ΕτΣ)

"Γιατί η "μαϊμού" Ελευθεροτυπία χτυπά τον Μαρινάκη" (τίτλος στα parapolitika.gr)

"... ποιο λόγο έχω, όταν ξέρω πως θα ξοδέψω 30, 40, 50 ή και παραπάνω εκατομμύρια για να φτιάξω μια ομάδα που δεν θα μπορεί να πάρει πρωτάθλημα επειδή τις άκρες θα τις έχει ο άλλος (βλ. Μαρινάκης) που δεν θα με αφήνει; ..." (Ν. Ασημακόπουλος, "ΕτΣ")

"... ένα κείμενο που εύκολα κανείς μπορεί να βγάλει συμπεράσματα. Κάποιοι, λένε, ότι αν το έγραφε ο Αλαφούζος, ίσως και να ήταν πιο προσγειωμένο στην πραγματικότητα. Επειδή, η χώρα που ζούμε εκτός από αντιγραφείς και θεωρητικούς, έχει και πραγματιστές, είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί το συγκεκριμένο άρθρο..." ("parapolitika.gr")

"Β. Μαρινάκης: (...) κάνουμε ρεκόρ με 43 στημένα σε όλες τις διοργανώσεις ..." ( ΕτΣ "Ο Καζαμίας", σελ. 23)

ΑΞΙΖΕΙ: Για την ιστορία και μόνο αξίζει να αναφερθεί ότι η «Εφημερίδα των Συντακτών’ τυπώνεται και αγοράζει χαρτί, από την «Καθημερινή» της οικογένειας Αλαφούζου ("parapolitika.gr")


"... έτσι δεν την πάτησε ο Βαρδινογιάννης και έφυγε κυνηγημένος από τους ίδιους τους Παναθηναϊκούς, επειδή τον ήθελαν κάτι σαν πράσινο Κόκκαλη και δεν γούσταρε να γίνει μία από τα ίδια;" ("Ν. Ασημακόπουλος", "ΕτΣ")


ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Είναι εντελώς τυχαίο ότι ο επικεφαλής του Σαββατιάτικου φύλλου, είναι ένας από τους τακτικότερους επισκέπτες των παραθύρων του ΣΚΑΙ; ("parapolitika.gr")


***
Ένα σχόλιο της "Α": ... αν το επόμενο άρθρο της "Εφημερίδας των Συντακτών" θα καταπιάνεται με την "αυτοκαταστροφική πορεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τον Γ. Αλαφούζο", θα έχει συντελέσει τα μέγιστα ώστε να επέλθει η επί γης ειρήνη ... σε κάθε άλλη περίπτωση, προβλέπεται ο καθένας να κοιμηθεί από την... πλευρά που διάλεξε !!!
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου