Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

... "Μαϊμού Α.Ε." η Χ.Κ. Τεγόπουλος ...

*
Μπάμπης Πολυχρονιάδης
***
*
Για την Χ.Κ. Τεγόπουλος

Παρακαλείται η Χ.Κ.Τ. να επιβεβαιώσει -ή να διαψεύσει- την πληροφορία ότι το μηχάνημα από το Κορωπί που εκπλειστηριάστηκε χθες σε "εξευτελιστική" τιμή κατέληξε στην εταιρεία "Επιχειρήσεις Μαϊμού ΑΕ" (σ.σ. για την οποία έχω γράψει σε παλαιότερο ποστ).

Θεωρώ το θέμα εξαιρετικά σοβαρό και ότι απάντηση οφείλει να ζητήσει και η εργασιακή επιτροπή.

***---***


«Επιχειρήσεις Μαϊμού ΑΕ»

Το σωτήριο έτος 2007 ιδρύεται στο συμβολαιογραφείο της κυρίας Αδριανής – Δήμητρας Ζαφειροπούλου – Οικονομοπούλου η εταιρεία με την επωνυμία «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΪΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΑΓΟΡΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ». Διακριτικός τίτλος αυτής: «Επιχειρήσεις Μαϊμού ΑΕ».

Στο πρώτο δ.σ. αυτής μετέχουν οι: Χαρίλαος Οικονομόπουλος του Αθανασίου και της Αδριανής−Δήμητρας, δικηγόρος, κάτοικος Αθηνών (οδός Κουμπάρη αριθμός 4), Ευφημία Καλοκούβαρου, δικηγόρος, κάτοικος Αθηνών (Κουμπάρη αριθμός 4), Κυριακούλα Χατζηδημητρίου του Γεωργίου και της Μαρίας, δικηγόρος, κάτοικος Αθηνών (οδός Κουμπάρη 4) και Karimzadeh Nedjat.

Αυτή η εταιρεία, με μετοχικό κεφάλαιο 60 χιλ. ευρώ, στον πρώτο ισολογισμό (31/12/2008) εμφανίζει μηδενικό τζίρο και λειτουργικά έξοδα 9 χιλ. ευρώ. Στον δεύτερο (31/12/2009) πάλι μηδενικό τζίρο και λειτουργικά έξοδα 7 χιλ. ευρώ. Στον τρίτο (31/10/2010), μία από τα ίδια: τζίρος μηδέν, λειτουργικά 8 χιλ. ευρώ… Συνολικά στην τριετία κανένα έσοδο και ζημιά 25 χιλ. ευρώ για τις «Επιχειρήσεις Μαϊμού ΑΕ».

Ενδιαφέρον, πάντως, παρουσιάζει το γεγονός ότι το μετοχικό κεφάλαιο της ατυχούς εταιρείας το έχει καταβάλλει κάποια άλλη ατυχήσασα ονόματι Vishay Investments Limited. (σ.σ. λέμε ατυχής καθότι ξέρουμε ότι το επιχειρείν έχει σκοπό το κέρδος, κι εδώ τέτοιο δεν φαίνεται να υπήρξε ποτέ, ούτε ένα ευρώ τζίρος).

Ποιος ξέρει; Ίσως να είναι το «τυχερό» των "Επιχειρήσεων Μαϊμού" να επανεκδώσουν την «Ε». Άλλωστε είναι –από το καταστατικό της- εταιρεία παροχής ενημερωτικών και επικοινωνιακών υπηρεσιών.

---
σχόλιο της "Α": ... έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι το μηχάνημα πουλήθηκε στην "Μαϊμού Α.Ε.", που εδρεύει στην οδό Κουμπάρη 4, όπου και το γραφείο του μετόχου με το 27% ...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*


ΕΤΗΠΤΑ - ΛΙΘΟΓΡΑΦΟΙ : Γιατί δύο σωματεία;


                                                                 *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου