Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

... άνεργοι - 6 Μάρτη στην Ομόνοια ...

*
Π.Ε.Λιθογράφων
***
*

Όλοι στη συγκέντρωση των ανέργωνΗ διοίκηση του Σωματείου και η επιτροπή ανέργων λιθογράφων, καλούμε όλους τους άνεργους, τις άνεργες, τους απολυμένους, από όλους τους κλάδους να πάρουν μαζικά μέρος στην συγκέντρωση που διοργανώνουν τα συνδικάτα Οικοδόμων Αθήνας, Κλωστοϋφαντουργίας, Ιματισμού και Δέρματος, τα Σωματεία στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, του Μετάλλου Αττικής, η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων, η Ένωση Ηλεκτροτεχνιτών Αττικής

στις 6 Μάρτη, στις 10 πμ στην Ομόνοια

Καλούμε όλους τους ανέργους, τους απολυμένους να μη συμβιβαστούν με την κατάσταση που θέλει την εργατική τάξη στον καιάδα της ανεργίας. Να οργανώσουν την πάλη τους, να έρθουν σε επαφή με τα Σωματεία τους, να δυναμώσει η φωνή της αντίστασης μέσα στους τόπους δουλειάς.

Καλούμε και άλλα συνδικάτα να μπουν στη μάχη αυτή για το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας, το οποίο πρέπει να είναι μόνιμο και βασικό μέτωπο πάλης ολόκληρης της εργατικής τάξης. Τα συνδικάτα να πρωτοστατήσουν στην οργάνωση της πάλης των ανέργων κλάδο τον κλάδο, σωματείο το σωματείο, επιχείρηση την επιχείρηση.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου