Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

... o ΠΣΑΤ ανοίχθηκε και στις ιστοσελίδες ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Νέες Εγγραφές στον ΠΣΑΤ
και για τους Αθλητικούς Συντάκτες
των Ιστοσελίδων

Ειδοποιούνται οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να εγγραφούν στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου, να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη γραμματεία του ΠΣΑΤ (Ασκληπιού 3, 2ος όροφος), έως την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014.

Σημειώνεται ότι με το νέο καταστατικό του ΠΣΑΤ, δικαίωμα εγγραφής στο Σύνδεσμο έχουν πλέον και οι αθλητικοί συντάκτες που εργάζονται σε επίσημες ενημερωτικές ιστοσελίδες, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν για τους εργαζόμενους στα υπόλοιπα ΜΜΕ και κατά τα προβλεπόμενα από το καταστατικό. Επίσης, δικαίωμα εγγραφής αποκτούν πλέον και οι έχοντες κρατήσεις, εκτός του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, και από άλλο Ταμείο στο οποίο επιτρέπεται η ασφάλιση δημοσιογράφων. Με το νέο καταστατικό, το όριο ηλικίας για την εγγραφή νέου μέλους αυξάνεται στα 50 έτη.

Αναλυτικά οι προϋποθέσεις εγγραφής καθώς και ο κατάλογος με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου. Πληροφορίες στη Γραμματεία του Συνδέσμου, στα τηλ. 2103631861, 2103634719 ή με e-mail:psat@otenet.gr.
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου