Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

... "Goal" και "Sentra Fm" αλλάζουν χέρια; ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Εφημερίδα και ραδιόφωνο
ετοιμάζει ο Δημήτρης Μάρης


Παζαρεύει “Goal” και “Sentra Fm”

Όπως διαβάζουμε στο SECRET της εφημερίδας Παραπολιτικά, ένας από τους μεγάλους παίκτες στον χώρο του στοιχήματος, αλλά και του διαδικτυακού group 24MEDIA (news247, sport24, redplanet, prasinanea κ.ά.) είναι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μάρης. Ολα αυτά τα χρόνια ο εν λόγω κύριος κινούνταν διακριτικά, γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες, αλλά και κυρίως τις παγίδες που έκρυβε για οποιονδήποτε η υπερπροβολή. Εσχάτως, έχοντας δημιουργήσει έναν πολύ καλό όμιλο, αποφάσισε να επεκτείνει τη δραστηριότητά του και σε άλλους τομείς των media. Για παράδειγμα, μετέχει με ένα ποσοστό στην εταιρεία «Δημοκρατικός Τύπος» του Γιάννη Φιλιππάκη, η οποία εκδίδει τις εφημερίδες «Δημοκρατία» και «Δημοκρατία της Κυριακής».

ΚΙΝΗΣΕΙΣ. Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο επιχειρηματίας έχει αποφασίσει να προχωρήσει και σε μια σειρά από άλλες κινήσεις, θέλοντας να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση του στα media. Στο πλαίσιο αυτό, κυκλοφορεί εντόνως ότι δείχνει ενδιαφέρον τόσο για την έκδοση αθλητικής εφημερίδας όσο και για την απόκτηση αθλητικού ραδιοφώνου. Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες την πιάτσα, είχε κάνει κατά το παρελθόν μια κουβέντα με το αφεντικό του NovaΣΠΟΡ FM, χωρίς ωστόσο να προκύψει κάποιο αποτέλεσμα. Ετσι, με δεδομένη τη σχέση που διατηρεί με τον ισχυρό άνδρα του «Πήγασου», Φώτη Μπόμπολα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να τον δούμε σύντομα να αναλαμβάνει τη διαχείριση του ραδιοφωνικού σταθμού Sentra, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που καλοβλέπουν την ιδέα να προχωρήσει στην απόκτηση και της αθλητικής εφημερίδας «GOAL».

Με δεδομένο ότι η οικογένεια Μπόμπολα αναζητά τρόπους να εξέλθει από τα αθλητικά media, η περίπτωση Μάρη φαντάζει ως ιδανική λύση. Ανεξάρτητα, όμως, από το αν και κατά πόσον θα προχωρήσει η συγκεκριμένη ιδέα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι το αφεντικό του 24MEDIA ενδιαφέρεται για την απόκτηση ραδιοφωνικού σταθμού, ο οποίος θα τον βοηθήσει στην περαιτέρω ενίσχυση του στοιχηματικού προϊόντος που διαθέτει.

Πάντως, προσφάτως, κάνοντας απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, ο κ. Μάρης αποκάλυψε τους μελλοντικούς σχεδιασμούς του, γεγονός που ώθησε στην έξοδο τον επί χρόνια επιχειρησιακό διευθυντή του Ομίλου του, ο οποίος διαφωνούσε με την επέκταση στα συμβατικά Μέσα.
---
αναδημοσίευση: http://apospasma.gr/
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου