Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

... όταν αφήνεις τον Ψυχάρη, έρχεται ο Μπόμπολας ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Ο κ. Φ. Μπόμπολας
αρνείται το διάλογο
και προχωρεί σε νέες περικοπές

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει, για άλλη μία φορά, την εργοδοσία του Ομίλου «ΠΗΓΑΣΟΣ», που όχι μόνο προχώρησε σε νέες περικοπές, αλλά αρνείται και τον διάλογο!

Ο κ. Φώτης Μπόμπολας αποφάσισε αυθαίρετα να προχωρήσει στην τέταρτη (!) περικοπή των μισθών στους δημοσιογράφους των αθλητικών Μέσων του Ομίλου, στην εφημερίδα «Goal News», το ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» και την ιστοσελίδα «Sentragoal. gr». Με τον τρόπο αυτό και με τις νέες ατομικές συμβάσεις που καλεί τους εργαζόμενους να υπογράψουν, ο ιδιοκτήτης του ΠΗΓΑΣΟΥ, όχι μόνο απαξιώνει πλήρως τα τρία αθλητικά Μέσα του Ομίλου του και την ποιότητα της ενημέρωσης που προσφέρουν, αλλά προσπαθεί να καταλύσει και κάθε εργασιακό δικαίωμα των συναδέλφων που εργάζονται σε αυτά.

Την ίδια ώρα, ο κ. Φώτης Μπόμπολας αρνείται να προσέλθει στο τραπέζι του διαλόγου με την ΕΣΗΕΑ, εμμένοντας στην απόφασή του για νέες περικοπές, που όχι απλά είναι οι τέταρτες που γίνονται στα αθλητικά Μέσα του «Ομίλου», αλλά προστίθενται στις δεκάδες των απολύσεων που έχουν γίνει σε αυτά και οι οποίες πολύ φοβούμεθα ότι θα συνεχιστούν.

Η ΕΣΗΕΑ καλεί έστω, και αυτή την ώρα, τον κ. Φώτη Μπόμπολα να μην προχωρήσει στις νέες περικοπές και να προσέλθει σε διάλογο. Ταυτόχρονα, η Ένωση στέκεται στο πλευρό των συναδέλφων, τους οποίους καλεί να αντισταθούν στη νέα αυθαίρετη και αντεργατική απόφαση του Ομίλου «ΠΗΓΑΣΟΣ».

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου