Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

... επικίνδυνα "παιχνίδια" ΕΠΗΕΑ - ΕΣΠΗΤ με το αγγελιόσημο ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Ποιοι και γιατί θέλουν τη διάλυση του Τμήματος Αγγελιοσήμου;

Ατομικές συμβάσεις
και μειώσεις μισθών
και στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕΜετά τα ΜΜΕ, μειώσεις μισθών και ατομικές συμβάσεις και στις συνδικαλιστικές ενώσεις και τα ασφαλιστικά ταμεία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Η αρχή έγινε από το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, όπου οι εργαζόμενοι στο Τμήμα Αγγελιοσήμου, τη μισθοδοσία των οποίων καλύπτουν οι συνδικαλιστικές ενώσεις, αποδέχθηκαν μείωση αποδοχών κατά 15%. Ακολουθεί ο ΕΔΟΕΑΠ και η ΕΣΗΕΑ.

Αξίζει να επισημανθεί πως για να γίνουν οι μειώσεις οι συνδικαλιστικές ενώσεις απείλησαν πως θα αποσυρθούν από την πληρωμή της μισθοδοσίας των υπαλλήλων!

---
---
Σχόλιο "Α" - ... κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας (διάβαζε Βόλος) ... όπου Βόλος ήταν ο τόπος διεξαγωγής της "ανεπίσημης" συνάντησης προέδρων συνδικαλιστικών οργανώσεων που μετέχουν της κατανομής του αγγελιοσήμου ... εκεί επιβεβαιώθηκε η πρεμούρα των συνδικαλιστών της ΕΠΗΕΑ και της ΕΣΠΗΤ να διαλύσουν - επί της ουσίας - το Τμήμα Αγγελιοσήμου ! ... πως αλλιώς εξηγείται η συνεχής και ενορχηστρωμένη επίθεση συγκεκριμένων συνδικαλιστών ενάντια σε εργαζόμενους του Τμήματος για μειώσεις μισθών; ...  προάγγελοι των επιθυμιών  των εργοδοτών στα ΜΜΕ; ... μακριά από μας τέτοιες βλάσφημες σκέψεις ... επιστρέφοντας στο Βόλο να πούμε ότι δεν υπήρξε ομοφωνία στην απειλή ότι δεν θα συνεχίσουν να πληρώνουν τη μισθοδοσία, όπως το ρεπορτάζ των "Τυπολογιών" γράφει ... η ΕΤΗΠΤΑ διαφώνησε ... και καλά έκανε ... και καλά έκανε γιατί ποτέ δεν υπήρξαν πειστικές απαντήσεις π.χ. αν το Τμήμα αυτό έχει συσταθεί και λειτουργεί νόμιμα ... για το ποιος είχε εξουσιοδοτήσει ποιον να "προΐσταται" του Τμήματος αυτού; ... ποιος επέλεγε τη στελέχωση του Τμήματος αυτού και με ποια κριτήρια; ... ποιος καθόριζε το ποιος θα πληρώνει σε χρήμα και ποιος θα πληρώνει σε "είδος" (δηλ. διάθεση υπαλλήλων); ... επίσης δεν υπήρξαν πειστικές απαντήσεις για το ότι η διοίκηση του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ όταν δημοσίευε τα έσοδα του Ταμείου έγραφε χαρακτηριστικά ότι "... η αναδιοργάνωση του Τμήματος είχε ως αποτέλεσμα - το τελευταίο δίμηνο του 2013 - τα έσοδα από το αγγελιόσημο να εκτιναχθούν στο +59% σε σύγκριση με το αντίστοιχο δίμηνο του 2012..." ... δηλαδή, μιλάμε για το ίδιο Τμήμα Αγγελιοσήμου ή κάποιο άλλο παράλληλο που έως τώρα υπολειτουργούσε; ... σε απλά ελληνικά, χάναμε ζωτικούς πόρους με την ευθύνη ποιον; ... κατόπιν αυτών και πολλών άλλων, θα επιδιώξουμε, το συντομότερο δυνατό, ΕΛΕΓΧΟ - από το 1998, έτος "σύστασης" του Τμήματος, έως σήμερα ... αυτά τα ολίγα και θα επανέλθουμε... 
 ---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου