Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

... ο θάνατός σου η ζωή μας ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Με το βλέμμα
στραμμένο στον Κοντομηνά
οι εκδότες του MEGA



Τα μάτια τους στραμμένα στον Δημήτρη Κοντομηνά έχουν οι εκδότες του MEGA και ειδικότερα στην εξέλιξη της προσωπικής του περιπέτειας με την Δικαιοσύνη σχετικά με το δάνειο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα αφεντικά και μεγαλομέτοχοι της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον την πορεία της συγκεκριμένης υπόθεσης, αφού η εξέλιξή της θα έχει άμεσο αντίκτυπο στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, καθώς επίσης και στις υπόλοιπες εταιρίες του Δημήτρη Κοντομηνά (για τις οποίες όμως δεν ενδιαφέρονται).

Άνθρωποι του περιβάλλοντος των τριών εκδοτών Μπόμπολα, Ψυχάρη και Βαρδινογιάννη, συναρτούν την ταχύτητα των αποφάσεών τους σχετικά με την ενίσχυση του μεγάλου καναλιού, αλλά και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας – εκτός από τις πολιτικές εξελίξεις του Μαΐου – και, με την τύχη του ALPHA. Μια δυσμενής εξέλιξη, μοιραία θα άλλαζε τα δεδομένα του τηλεοπτικού χάρτη και θα δημιουργούσε νέες ισορροπίες… Ένας αποδυναμωμένος ALPHA σε συνδυασμό με τη συρρίκνωση της διαφημιστικής πίττας, θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα νέο φιλικό περιβάλλον που θα απαιτούσε μικρότερες θυσίες και θα άνοιγε νέες προοπτικές.

Έτσι λοιπόν οι εκδότες, παρά τα πιεστικά μηνύματα των στελεχών του MEGA για να ρίξουν άμεσα χρήμα στα ταμεία του, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις ακόμη και εντός του Μαρτίου με τις παραγωγές του καναλιού, δείχνουν να μην βιάζονται να πάρουν αποφάσεις και περιμένουν υπομονετικά τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου