Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

... ο Λυμπέρης, οι απλήρωτοι και οι βίλες του ...

*
zoornalistas
***
*
Μετά τον Κωστόπουλο κι ο Λυμπέρης
πουλάει δύο από τις βίλες του στη Μύκονο!



Ανήκουν σε ανώνυμες εταιρείες και αναμένεται να του αποφέρουν 5 εκατ. ευρώ

Η πώληση της βίλας του Πέτρου Κωστόπουλου στην περιοχή Χουλάκια της Μυκόνου σε ζευγάρι πάμπλουτων Βρετανών κομμωτών αντί 5,5 εκατ. ευρώ ήρθε να προστεθεί σε ένα μπαράζ αγοραπωλησιών που λαμβάνει χώρα τον τελευταίο καιρό στη Μύκονο διακριτικά και μακριά από τη δημοσιότητα. Τo ενδιαφέρον των αγοραστών επικεντρώνεται στα μεγάλα ακίνητα, σε αυτά που έχουν γίνει υπερβάσεις - και μάλιστα μεγάλες.


Αυτό αναφέρει ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Φρίξου Δρακοντίδη στο «Θέμα» που αποκαλύπτει πως πέρα από τον Πέτρο Κωστόπουλο η λίστα με τις αγοραπωλησίες στη Μύκονο περιλαμβάνει και άλλα γνωστά ονόματα, μεταξύ των οποίων και ο έτερος «πτωχευμένος» εκδότης του life style, Αντώνης Λυμπέρης.

O πρώην εκδότης του ομίλου Liberis Publication S.A. διαθέτει μια βίλα 1.000 τ.μ. στον Τούρλο της Μυκόνου. Eπίσης ο Αντώνης Λυμπέρης είναι ιδιοκτήτης και δύο ακόμα εντυπωσιακών βιλών, 800 και 500 τ.μ. αντίστοιχα, στην περιοχή Χουλάκια, κοντά στη βίλα του πρώην μεγάλου ανταγωνιστή του, Πέτρου Κωστόπουλου, που μέσω της Eurobank πέρασε στα χέρια των Αγγλων κομμωτών. Τα δύο ακίνητα φαίνεται να ανήκουν σε δύο ελληνικές ανώνυμες εταιρείες, στις οποίες πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εμφανίζεται να είναι έως και τον Μάιο του 2013 ο Αντώνης Λυμπέρης. Οι δύο ημιτελείς αυτές βίλες πωλούνται τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στα 5 εκατ. ευρώ.

Ο Αντώνης Λυμπέρης, που πρόσφατα εθεάθη σε κοσμικό εστιατόριο του Ρίο Ντε Τζανέιρο, έχει αναθέσει την πώληση των ακινήτων σε γνωστή μεσίτρια των Αθηνών, ο σύζυγος της οποίας είχε αναλάβει την αρχιτεκτονική επίβλεψη και τον σχεδιασμό των συγκεκριμένων πολυτελών κατοικιών.

Θυμίζουμε ότι οι εργαζόμενοι της Liberis Publication S.A.που για αρκετούς μήνες δούλευαν απλήρωτοι προσπαθώντας να αποσοβήσουν την κατάρρευση του Ομίλου, εξακολουθούν να διεκδικούν τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις τους από τον Αντώνη Λυμπέρη
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου