Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

... η οικογένεια Λαμπράκη είναι εδώ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ξανά στα media η οικογένεια Λαμπράκη

Μανόλης Σαββίδης
Μπορεί η οικογένεια Λαμπράκη να μη διατηρεί πλέον μετοχικές σχέσεις με τον ΔΟΛ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι διέρρηξε παντελώς τους δεσμούς της με τα media. Βλέπε το The Greek Cloud, την ιστοσελίδα πολιτιστικού ως επί το πλείστον αλλά και πολιτικού περιεχομένου που αναπνέει στο Ιντερνετ εδώ και μερικές ημέρες.


Οπως σημειώνεται στην ταυτότητα του site, το Greek Cloud ανήκει στην εκδοτική εταιρεία «Ιστός» με εκδότη τον Μανόλη Σαββίδη* (δικό του και το εξαιρετικά ενδιαφέρον περιοδικό «Ιστός» της δεκαετίας του '90) και διευθυντή τον Πάνο Θεοδωρίδη. Εκεί τονίζεται επίσης ότι: Το thegreekcloud.com περιέχει ιδέες, απόψεις και σχόλια, ενίοτε δε και ειδήσεις. Βγήκε στον αέρα για να μιλήσει για τα πράγματα που μας αφορούν και δεν τα βλέπουμε να δημοσιεύονται αλλού, ή τα βλέπουμε να καλύπτονται με ανεπαρκή τρόπο. Ο απώτερος στόχος του Greek Cloud είναι η εξήγηση του κόσμου. (Xρ. Ξανθάκης / media / K.E)

* Ο Μανόλης Σαββίδης είναι ανηψιός του αείμνηστου Χρήστου Λαμπράκη και πολλοί ήταν αυτοί μέσα στον ΔΟΛ που πίστευαν ότι μετά τον θάνατο του θείου θα αναλάμβανε αυτός τις τύχες του Συγκροτήματος. Ανάμεσα σε αυτούς και ένας από τους σημερινούς διευθυντές στον ΔΟΛ που ήταν και εξακολουθεί να είναι φίλος με τον «κουλτουριάρη» Μανόλη Σαββίδη.
---
αναδημοσίευση: http://zoornalistas.blogspot.gr/
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου