Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

... εναλλαγή ρόλων στο MEGA ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τράπεζες και απολύσεις
στα χέρια του Ανδρεούλη


Εναλλαγή ρόλων στο Mega. Εως και την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις συναντήσεις με τις τράπεζες πρώτος έμπαινε ο Ηλίας Τσίγκας, ως διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, και τον ακολουθούσε ο οικονομικός διευθυντής, Θάνος Ανδρεούλης. Τώρα, όπως αναφέρει το Secret της εφημερίδας "Παραπολιτικά", το σχήμα αυτό θα αλλάξει, με τον δεύτερο να έχει τον πρώτο λόγο στις συζητήσεις και τον πρώτο να τον υποστηρίζει ως σύμβουλος.

Η σταδιακή αποχώρηση του Ηλία Τσίγκα θεωρούνταν δεδομένη, καθώς με εμφατικό τρόπο είχε δηλώσει τη διαφωνία του στο Δ.Σ. του Mega για τις νέες απολύσεις που σχεδιάζονται. Οι μέτοχοι του καναλιού, μετά από πολλές συζητήσεις, κατέληξαν στη λύση του Θάνου Ανδρεούλη, ο οποίος γνωρίζει το οικονομικό πρόβλημα του καναλιού και τις ανάγκες δανειοδότησής του. Ο νέος διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία που διαχειρίζεται τις τύχες του Μεγάλου Καναλιού είναι από τα παλαιότερα και σοβαρότερα στελέχη που διαθέτει η «Τηλέτυπος». Οπως αναφέρουν όσοι τον ζουν από το 1991, πρόκειται για έναν έμπειρο μάνατζερ, με άριστη γνώση επί των οικονομικών. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται κοντά στην οικογένεια Βαρδινογιάννη, οι Γιώργος Μπόμπολας και Σταύρος Ψυχάρης συμφώνησαν με το που έπεσε το όνομά του στο τραπέζι.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ. Ο βασικός λόγος που οδήγησε τους ισχυρούς του Mega στην επιλογή Ανδρεούλη έχει να κάνει με το γεγονός ότι θεωρείται ιδανικό πρόσωπο για να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες. Σχεδόν ταυτόχρονα με την οικονομική εξυγίανση, ο έμπειρος μάνατζερ φαίνεται ότι αναλαμβάνει και την ευθύνη ανασυγκρότησης του Μεγάλου Καναλιού. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, πήρε εντολή από τους μετόχους προκειμένου να καταρτίσει χρονοδιάγραμμα αλλαγών. Με δεδομένο ότι λειτουργεί πρώτιστα με κριτήρια αγοράς, εκτιμάται ότι οι όποιες αλλαγές δρομολογηθούν θα έχουν ως στόχο να δώσουν δυναμική σε όλα τα επίπεδα στο Mega.

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από τα παραπάνω, αξίζει να δούμε πώς διαμορφώνεται το Διοικητικό Συμβούλιο της «Τηλέτυπος» μετά τις πρόσφατες αλλαγές. Σταύρος Ψυχάρης: πρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος, Αθανάσιος Ανδρεούλης: διευθύνων σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος, Γεώργιος Μπόμπολας: μη εκτελεστικό μέλος, Φώτιος Μπόμπολας: μη εκτελεστικό μέλος, Ηλίας Τσίγκας: μη εκτελεστικό μέλος, Παναγιώτης Ψυχάρης: μη εκτελεστικό μέλος, Αντώνιος Θεοχάρης: ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος και Γεώργιος Προυσανίδης: ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου