Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

... "νέο" φάρμακο για ποδόσφαιρο και ΜΜΕ ...

*
Τυπολογίες
***
*

Αιχμές


@ Σε τροχιά σύγκρουσης ξανά οι μέτοχοι του Mega. Το δίλημμα είναι λεφτά στο ταμείο από τους μετόχους ή απολύσεις; Και πίσω από αυτό, ποιος θα έχει το έλεγχο στο μεγαλύτερο ιδιωτικό σταθμό της χώρας…

*** "Συζητήθηκε διεξοδικά το ενδεχόμενο συμπόρευσης των δύο προέδρων, Γ. Αλαφούζου και Δ. Γιαννακόπουλου στο χώρο των media με δεδομένο ότι αμφότεροι δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα", αναφέρει το ρεπορτάζ, για τη χθεσινή συνάντηση.

@ Προφανώς θα ξεκινήσουν από την αγορά του φαρμάκου

*** "Αρατε πύλες" στο ΣΚΑΪ για να έρθει η Άννα Δρούζα. Ξεκίνησαν οι εργασίες για το γραφείο της και οι μετακινήσεις όλων των υπολοίπων για να υποδεχθούν το αστέρι της τηλεόρασης.

@ Μάλλον θα προετοιμάζεται και η Μαρίνα Πετρούτσου στην οποία είχε κάνει αγωγή η τηλεαστέρας για τη φράση "Αννα Δρούζα μπορώ και κονομάω" στην “Ελευθεροτυπία”. Και τουλάχιστον στο Πρωτοδικείο η δημοσιογράφος είχε κερδίσει την υπόθεση.

*** Για το "τέλος του κόσμου <<Των Νέων>>" προειδοποιεί σήμερα στην τελευταία σελίδα της “Αυγής” ο Βασίλης Μουλόπουλος, πρώην στέλεχος του ΔΟΛ. Απαντά στην κριτική της εφημερίδας “Τα Νέα” για την παρουσία του Β. Πολύδωρα στο "Κόκκινο".

@ Σαφέστατη η “αιχμή” για το νέο κόσμο που έρχεται…

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου