Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

... τέρμα οι ισολογισμοί για την "ΕΞΠΡΕΣ" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

«Ακατάλληλη»
για δημοσιεύσεις ισολογισμών η ΕΞΠΡΕΣ

Στην αφαίρεση της δυνατότητας φιλοξενίας δημοσίευσης ισολογισμών και προσκλήσεων Γενικών Συνελεύσεων από την εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ (ιδοκτησίας της οικογένειας Καλοφωλιά) προχώρησε το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Σε σχετική απόφαση του Υφυπουργού Θανάση Σκορδά αναφέρεται ότι:

«Ορίζουμε ότι οι ημερήσιες οικονομικές εφημερίδες που πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις για τη δημοσίευση, κατά το Α΄ εξάμηνο του έτους 2014, των προσκλήσεων των Γενικών Συνελεύσεων των μετόχων των Ανωνύμων Εταιρειών και των ισολογισμών των Ανωνύμων Εταιρειών και των Εταιρειών Περιορισμένης Ευθύνης είναι, σύμφωνα με το υπ' αριθμ. 1868/3−2−2014 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης, Διεύθυνση Εποπτείας Εντύπων και Επαγγελματικών Οργανώσεων, Τμήμα Εποπτείας και Διακίνησης Τύπου, οι εξής: «ΗΜΕΡΗΣΙΑ», «ΚΕΡΔΟΣ», «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» και «ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ».

Όπως είναι αντιληπτό εκτός λίστας βγαίνει η εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ η οποία έτσι κι αλλιώς βρίσκεται σε τροχιά κατάρρευσης έχοντας τεράστιες υποχρεώσεις προς τράπεζες, εργαζόμενους, προμηθευτές και ασφαλιστικά ταμεία.

Επισημαίνεται ότι υποχρέωση δημοσίευσης οικονομικών καταστάσεων και προσκλήσεων σε μια οικονομική εφημερίδα πανελλαδικής κυκλοφορίας έχουν όλες οι εταιρίες που δεν διαθέτουν ιστοσελίδα ή δεν έχουν δηλώσει την ιστοσελίδα τους στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο.
---
---
*

1 σχόλιο:

  1. Έχει δωθεί πρίν λίγες μέρες εντολή απο τον υφυπουργό Οικονομικών στο ΣΔΟΕ Λαυρίου για έλεγχο σχετικά με το που πήγαν τα περ'ιπου 7 εκατομμύρια ευρώ που πήρε η εταιρεία απο επιδότηση τις ευρωπαικής ένωσης για αναδιάρθρωση της εταιρείας..
    Για ψάξτε το λίγο γιατί δεν το βλέπω πουθενά να έχει βγεί στην δημοσιότητα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή