Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

... "δώσε και σε μένα μπάρμπα" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ολοι (οι) άνθρωποι
του Μελισσανίδη στα media

Νέες επαφές με τον μέτοχο του ΟΠΑΠ για τον «Ελεύθερο Τύπο»

Η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» δεν περνάει και τις καλύτερες των ημερών της (κυκλοφοριακά και οικονομικά) μετά το λουκέτο της Γιάννας και την επανέκδοσή της από τους Σκαναβή - Μπενέκο (κυκλοφοριακά και οικονομικά) και μόνο ένας σοβαρός επενδυτής θα μπορούσε να την επαναφέρει σε κανονικούς ρυθμούς... Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι το Μαξίμου και ο Σαμαράς ενδιαφέρονται τα μάλα για την τύχη και το μέλλον της «ναυαρχίδας» τους στα μίντια, τον «Ελεύθερο Τύπο» και αναζητούν, μέσω των Σκαναβή - Μπενέκου, επενδυτή να αναλάβει το κόστος για την επιβίωση και την αναβάθμιση του φύλλου.

Κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας πληροφορίες οι οποίες θέλουν ανάμεσα στους
επιχειρηματίες που προσεγγίζονται με σκοπό να αναλάβουν τον «Ελεύθερο Τύπο» να είναι και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Το σενάριο αυτό συζητείται ξανά μετ΄επιτάσεως τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα γίνεται λόγος για συνάντηση του Αλ. Σκαναβή με τον επιχειρηματία Δ. Μελισσανίδη. Στόχος να πειστεί ο τελευταίος να «μπει» στο εταιρικό σχήμα που εκδίδει την εφημερίδα ή να την αναλάβει εξ ολοκλήρου.

Γεγονός είναι ότι από την πλευρά Μελισσανίδη υπάρχει έντονη κινητικότητα κι αυξημένο ενδιαφέρον για το χώρο των μίντια. Θυμίζουμε μάλιστα πως είχε ακουστεί ότι ο επιχειρηματίας ήταν και πίσω από την αγοραπωλησία του καναλιού του ΚΚΕ (902), ενώ τελευταία βρίσκεται και σε ανοικτή γραμμή με τον δημοσιογράφο Πέτρο Λεωτσάκο για την εξαγορά του οικονομικού σάιτ bankingnews.

Πρόσφατα ο Μελισσανίδης δείπνησε στου «Δουράμπεη» και με γνωστό μεγαλοδημοσιογράφο που δραστηριοποιείται στο χώρο των εκδόσεων αλλά και της ραδιοτηλεόρασης. Μαζί του συζήτησε την πιθανότητα συνεργασίας αλλά και την αξιοποίηση των επαφών και της επιρροής που έχει απέναντι σε κάποιους συναδέλφους του στα media...

ΥΓ O Δ. Μελισσανίδης, μέσω συγκεκριμένων ανθρώπων, ελέγχει άτυπα πολλά Μέσα, έντυπα και ηλεκτρονικά (σάιτ και μπλογκ) που τον στηρίζουν ανοιχτά (με το αζημίωτο φυσικά) σε οποιαδήποτε δικαστική ή άλλη εμπλοκή προκύψει. Βλέπετε πλέον είναι και μέτοχος του ΟΠΑΠ («δώσε και σε μένα μπάρμπα»...)
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου