Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

... η ΕΣΗΕΑ και η κυβέρνηση του "μαύρου" ...

*
Financial Crimes
***
*

Ή παπάς - παπάς, ή ζευγάς - ζευγάς

Kαλή η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την κυβέρνηση του "μαύρου" και τις αγωνίες του κ. Καψή να γίνει ευρωβουλευτής της "Eλιάς".


Να ρωτήσουμε όμως και ποιοί την έχουν ψηφίσει, γιατί είναι γνωστό ότι μέσα στο ΔΣ υπάρχουν αρκετοί που στήριζαν και στηρίζουν την κυβέρνηση του "μαύρου". Ορισμένοι υπογράφουν και για πρωτοβουλίες συγκόλησης του παραπαίοντος ΠΑΣΟΚ με λοιπούς της κεντροαριστεράς. Ούτε τη συναυλία της προηγούμενης βδομάδας δεν ανακοίνωσαν στην ιστοσελίδα τους. Οπότε ή το κυβερνητικό στρατόπεδο είναι μπάχαλο, ή μας δουλεύουν, ή συμβαίνουν όλα μαζί.

Εκτός αν η είδηση είναι ότι το σωματείο μιλάει για απολυμένους της ΕΡΤ, απoδεχόμενο σχεδιασμούς της επόμενης μέρας, διαφορετικούς από την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

EΣΗΕΑ: Η κυβέρνηση του “μαύρου”
δεν πληρώνει ούτε τις αποζημιώσεις
των απολυμένων της ΕΡΤ 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει, για άλλη μια φορά, την εμμονή του Υπουργείου Οικονομικών να αρνείται να εκπληρώσει τις νόμιμες υποχρεώσεις του προς τους απολυμένους της ΕΡΤ.

Εξακολουθούν να οφείλονται δόσεις αποζημιώσεων, δεδουλευμένα, αποδοχές αδείας, επιδόματα αδείας και υπερωρίες και, παρά τις συστάσεις της αρμόδιας Επιθεώρησης Εργασίας Αγίας Παρασκευής, οι αρμόδιοι αξιωματούχοι κωφεύουν με πρώτον απ’ όλους τον Υφυπουργό κ. Παντελή Καψή, που φαίνεται να εξαργυρώνει το ρόλο που έπαιξε σε βάρος της ΕΡΤ με μία θέση στο ευρωψηφοδέλτιο.

Καλούμε, λοιπόν, τους κυβερνητικούς παράγοντες, οι οποίοι συχνά – πυκνά επικαλούνται τη νομιμότητα, να ανταποκρίνονται, πρώτοι αυτοί, στις νόμιμες υποχρεώσεις τους.

Μετά το «μαύρο» του Ιουνίου, μνημείο «νομιμότητας» κι αυτό, η κοινωνία δεν μπορεί πλέον να ανεχθεί «αφ’ υψηλού» υποδείξεις, αντιθέτως έχει άμεση ανάγκη από πράξεις ανακούφισης των εξαθλιωμένων συμπολιτών μας, όπως είναι οι αδίκως απολυμένοι συνάδελφοί μας στην ΕΡΤ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου