Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

... ανήθικες εξαγγελίες - απλώς αλλάζουν οι εκφωνητές ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

e-mail συνταξιούχου
ΕΤΑΠ-ΜΜΕ (πρώην ΤΑΤΤΑ)

Τότε και τώρα...
«Θεωρούμε πράξη ντροπής, πράξη καταισχύνης, πράξη ταπείνωσης του κάθε πολίτη αυτής της χώρας: Από τη μια να αρπάζουν το ψωμί από το τραπέζι εκατομμυρίων ανθρώπων. Και από την άλλη να τους πετούν κάποια ψίχουλα, για να εξαγοράσουν, όπως φαντάζονται, τη στήριξή τους στην ίδια πολιτική που τους έκλεψε το ψωμί κι έχει σκοπό να τους κλέψει, και το τραπέζι, και τις καρέκλες, και το σπίτι. Αν αυτό δεν είναι ο απόλυτος πολιτικός ξεπεσμός τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους. Πρόκειται για μια πράξη βαθιά ανήθικη, που δείχνει το φόβο τους μπροστά στις κάλπες».
Η παραπάνω δήλωση δεν είναι χτεσινή ή σημερινή.

Και δεν αφορά τις εξαγγελίες Τσίπρα για τους συνταξιούχους, αν και θα ταίριαζε γάντι.

Η παραπάνω δήλωση έγινε το 2014 από τον ίδιο τον σημερινό πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, σε ομιλία του στα Γιάννενα, με αφορμή τις τότε εξαγγελίες Σαμαρά για το περίφημο κοινωνικό μέρισμα. 

Τα χρόνια περνάνε, απλά αλλάζουν οι ρόλοι...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

6 σχόλια:

  1. Μετά τις λεηλασίες στα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων -άτοκα στις τράπεζες, κούρεμα- μετά τις περικοπές στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, κατάργηση των Δώρων και περικοπές στο ΕΚΑΣ, ΠΆΡΤΕ 300 ΕΥΡΏ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, και να μην διανοηθείτε να καταθέσετε πινακίδες κυκλοφορίας. Απλά σας τα δίνουμε στις 22-12-2016 για να σας τα ξαναπάρουμε στις 30-12-2016. ΟΚΤΩ ΜΕΡΕΣ Μ Ο Ν Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι αυτο οπως λεει και ο ποιητης "... Σας βαρεθηκε η ψυχη μου... ",

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα σας φταίει ο Τσίπρας για όλα, επειδή δεν συνεργάζεται με τη Νέα Δημοκρατία και την ξεφτιλίζει συνέχεια. Ενώ το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ έχουν γίνει τα δεκανίκια της χρόνια τώρα (ειδικότερα από το "βρώμικο" '89 και μετά). Γατάκια του Άδωνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας φταίνε όλοι. Περισσότερο οι παλιοί λιγότερο ο σημερινός. ΟΛΟΙ. Σαν μισθωτοί που ήμασταν πληρώναμε τους φόρους μας και τις ασφαλιστικές μας εισφορές στο ακέραιο. Τους κόπους μιας ζωής τους λεηλάτησαν οι παλιοί και ο σημερινός δεν τους αγγίζει με αποτέλεσμα εμείς να υποφέρουμε και οι ληστές να γλεντούν.

      Διαγραφή
  4. Eπειδή εγώ είμαι απλήρωτος στη Multimedia μήπως μπορείτε να με ενημερώσετε αν η ΕΤΗΠΤΑ θα δώσει έκτακτη ενίσχυση για μας που είμαστε απλήρωτοι, τώρα τα Χριστούγεννα; Μήπως να μας συμβουλέψει το σωματείο αν πρέπει να βγούμε σε επίσχεση και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε κανονικά ή μήπως αυτό είναι επικίνδυνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή κι εγώ είμαι απλήρωτος από τον ΔΟΛ, νομίζω ότι θα πρέπει να μαζευτούμε, όσοι θέλουμε και να πάμε στην ΕΤΗΠΤΑ για να ρωτήσουμε τι μπορούμε να κάνουμε και αυτό να γίνει άμεσα, αύριο-μεθαύριο!

      Διαγραφή