Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

... ο ΔΟΜ, τα στελέχη - μελισσούλες και ο Μαρινάκης ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Σαν μελισσούλες όλοι δίπλα του στην Μητρόπολη

Περασμένα ξεχασμένα πρόεδρε...


Το νέο μότο των στελεχών του ΔΟΛ για τον Μαρινάκη

Είχαμε επισημάνει σε προηγούμενη ανάρτηση τα θέματα που θα τεθούν στον ΔΟΛ από την απόκτηση του, είτε από τον Ιβάν Σαββίδη είτε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, από τα στελέχη υψηλόβαθμα και μη που είχαν ταχθεί εναντίον τους το τελευταίο διάστημα.

Όσο περνούσαν οι μέρες και φαινόταν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κάνει δυναμικό μπάσιμο για να πάρει τον ΔΟΛ μια σειρά από στελέχη του ΔΟΛ τα οποία το καθένα με το δικό του τρόπο, είτε δημόσια (μέσα από τα έντυπα και τα άλλα μέσα του ΔΟΛ) είτε στις ιδιωτικές συζητήσεις, εντός των γραφείων έσουρναν τα εξ αμάξης στον εφοπλιστή άλλαξαν γραμμή πλεύσης.

Ήδη από τις πρώτες αντιδράσεις στα μέσα του ΔΟΛ (sites, ραδιόφωνο κλπ) διαφάνηκαν οι πρώτες κωλοτούμπες… Επίσης σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Enimerosi24 διευθυντικά στελέχη του ΔΟΛ το τελευταίο 48ωρο, είτε μέσω κοινών γνωστών είτε και με απευθείας επαφή με στενούς συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη ζήτησαν να παραμείνουν στις θέσεις τους και να τεθούν στην υπηρεσία του νέου ιδιοκτήτη.

Κάποια μεσαία στελέχη που εξαπέλυαν μύδρους εναντίον του εφοπλιστή όλο το τελευταίο διάστημα και ειδικά μετά την έκδοση της Ελευθερίας του Τύπου από την Τετάρτη το πρωί δηλώνουν χαρούμενα και ικανοποιημένα από την εξέλιξη και ότι ανυπομονούν να ξεκινήσει η νέα σελίδα του ΔΟΛ με τους ίδιους φυσικά στη θέση που κατέχουν και σήμερα.

Επίσης μαθαίνουμε ότι στην τελετή που έγινε στη Μητρόπολη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη κάποια στελέχη του ΔΟΛ, από αυτά που άκουγαν Μαρινάκης και έβγαζαν καντήλες, περιτριγύριζαν το νέο ιδιοκτήτη και προσπαθούσαν να του μιλήσουν, να τον χαιρετήσουν, να του ευχηθούν κλπ.

Στο στόμα όλων αυτών είναι η ίδια ατάκα «Περασμένα, ξεχασμένα πρόεδρε»!

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου