Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Όπου φύγει φύγει από “ΤΑ ΝΕΑ”

email αναγνώστη

Τελικά αν δεν σε απολύσουν το παίρνεις απόφαση και φεύγεις μόνος σου… Τελευταία αποχώρηση ο συντάκτης ύλης Ζάχος Μουλίνος που χαιρέτησε τους συναδέλφους και τους κούνησε το μαντήλι… Οι περισσότεροι τον… ζήλεψαν γιατί δεν μπορούν να φύγουν και εκείνοι… Στο “μαγαζί” που λίγα χρόνια πριν παρακαλούσες για να μπεις τώρα ψάχνεις τρόπους να φύγεις…
Ν.Α.

Ο Νίκος Μποζιονέλος από σήμερα,
ξανά στο Foxbet.gr, 29 μήνες
μετά την τελευταία… συμμετοχή

Νέο μετερίζι, νέες προκλήσεις, όρεξη να υπάρχει. Και με μια στήλη που έλεγα να… περιγράψω αλλά, εντέλει, προτιμώ να διαβάσετε και να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι.
Επιγραμματικά; Αναλύσεις, σερί, παραδόσεις, ιστορίες, στοιχηματικώς… εναλλακτικά. Και, ως πάντα, με άποψη.
Πιο σημαντικό όμως; Με μεγάλες αποδόσεις…
Στο Fox τη βάφτισαν… VirtuBozo με «νονό» τον ατακαδόρο αρχισυντάκη Κώστα Φίλιο.

Η κυβερνητική αλλαγή
φέρνει πιο κοντά την αδειοδότηση
του ONE TV του Μαρινάκη

…που “φλερτάρει” για την ενίσχυσή του με πρόσωπα από τον ΣΚΑΪ
Οι εκλογές του Ιουλίου φέρνουν πιο κοντά την αδειοδότηση του ONE TV της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι με μια άλλη κυβέρνηση (και όχι του ΣΥΡΙΖΑ) ο επιχειρηματίας θα αποκτήσει πολύ πιο σύντομα την πολυπόθητη άδεια εθνικής εμβέλειας… Η οποία δεν υπήρχε περίπτωση να εξασφαλιστεί όσο οι ένοικοι του Μαξίμου παρέμεναν οι ίδιοι!

Έρχεται ηχηρό λουκέτο στον Τύπο

Οι πληροφορίες το τοποθετούν στο τέλος Ιουλίου, αφού έχουν τελειώσει οι εκλογές και πάντως πριν μπει ο Αύγουστος! Προϋπόθεση φυσικά να υπάρξει αυτοδυναμία, δηλαδή κυβέρνηση (ακλόνητη)! Διότι αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο και ξεκινήσουν οι διερευνητικές εντολές, τότε αλλάζουν τα σχέδια. Ειδικά στο ενδεχόμενο νέων εκλογών και μάλιστα με απλή αναλογική… Η αγωνία των υποψηφίων ανέργων θα παραταθεί!

«Αίθουσα Ροδόλφος Μορώνης»

Την ονομασία της αίθουσας Συνεδριάσεων του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης σε «Αίθουσα Ροδόλφος Μορώνης» αποφάσισε η Ολομέλεια στην σημερινή της συνεδρίαση ως ελάχιστη αναγνώριση του έργου και της προσωπικότητας του εν ενεργεία αποβιώσαντος Αντιπροέδρου.

Ενισχύεται ο “Ελεύθερος Τύπος”

Την έκδοση του κυριακάτικου φύλλου του «Ελεύθερου Τύπου» αναλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέφανος Τζανάκης, που είχε απομακρυνθεί πρόσφατα μαζί με όλη την ηγετική ομάδα του «Έθνους»
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου