Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Παραίτηση του προέδρου της ΕΤΙΤΑ

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας που έγινε χθες Τετάρτη 12/6, παραιτήθηκε από τη θέση του Προέδρου ο συνάδελφος Γιώργος Σκεπετζάκης. Η εκλογή του νέου Προέδρου θα γίνει στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. Μέχρι τότε χρέη Προέδρου εκτελεί ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης, συνάδελφος Γιάννης Μανιάτης.


για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γιάννης Μανιάτης
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γιώργος Αλιφέρης


ΕΣΗΕΑ: Πέθανε ο Παναγιώτης Φωτάκης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη το θάνατο του παλαίμαχου δημοσιογράφου Παναγιώτη Φωτάκη, ο οποίος απεβίωσε χθες Τετάρτη, 12 Ιουνίου, σε ηλικία 86 ετών.
Ο Παναγιώτης Φωτάκης γεννήθηκε το 1933 στο Μαυρομμάτι Μεσσηνίας και σπούδασε οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ. Στη συνέχεια, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Στατιστική. Από το 1961 έως το 1967 εργάστηκε στην εφημερίδα «Ελευθερία», ως οικονομικός συντάκτης. Επίσης, ήταν εκδότης του Δελτίου Οικονομικών Πληροφοριών και αργότερα Διευθυντής του οικονομικού περιοδικού «Επιλογή». Από το 1968 έως τη συνταξιοδότησή του το 1991 διετέλεσε αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Express».

Η νέα Βουλή αποφασίζει για την
θέση του αποθανόντος αντιπροέδρου ΕΣΡ

Η Βουλή, με αυξημένη πλειοψηφία 4/5, θα πρέπει να αποφασίσει για την κάλυψη της θέσεως του αντιπροέδρου στο ΕΣΡ, μετά τον θάνατο του Ροδόλφου Μορώνη. Ο ορισμός του εννιαμελούς συμβουλίου είχε γίνει στις 25 Νοεμβρίου 2016 και προέβλεπε εξαετή θητεία για τα μέλη Αθανάσιο Κουτρομάνο, Ρ. Μορώνη, Καλλιόπη Διαμαντάκου, Βασίλη Καραποστόλη, Νίκο Κιάο, Ευαγγελία Μήτρου, Γιώργο Σαρειδάκη και Γιώργο Πλειό, ενώ η Δέσποινα Παπαδοπούλου διανύει ήδη θητεία στη θέση του επίσης αποθανόντος Άρη Σταθάκη.

Διαμαρτυρία

Την έντονη διαμαρτυρία της στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά εκφράζει η Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου για τον «άδικο αποκλεισμό» του περιοδικού Τύπου από τα μέτρα ενίσχυσης που αποφασίστηκαν. Οι ιδιοκτήτες των περιοδικών διαμαρτύρονται γιατί αγνοήθηκε ολόκληρος ο περιοδικός και κλαδικός Τύπος καθώς και οι δεκαπενθήμερες και μηνιαίες περιφερειακές και τοπικές εφημερίδες, παρόλο που έχουν κληθεί να αποδίδουν το 2% επί του ετήσιου κύκλου εργασιών τους υπέρ του ΕΔΟΕΑΠ.

Στον Αθήνα 9,84

Από τον «Αθήνα 9,84» στη Βουλή για σιγουριά! Δύο τουλάχιστον δημοσιογράφοι με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου ζήτησαν και μετακινήθηκαν στη Βουλή με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών. Ο «Αθήνα 9,84» προχώρησε ήδη στη διαγραφή τους από τη λίστα εργαζομένων του ραδιοφωνικού σταθμού. 

Τηλεθέαση 23% για την
συνέντευξη Τσίπρα στον Alpha

Πρώτο τερμάτισε χθες το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, στον Αντώνη Σρόιτερ, έδωσε προβάδισμα 7 μονάδων στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen την ώρα της συνέντευξης του Α. Τσίπρα (19:21 – 20:12), οι ειδήσεις του Alpha ήταν στην πρώτη θέση με 23% στο σύνολο πληθυσμού και 23,9% στο δυναμικό κοινό 18-54, ενώ 1.088.000 τηλεθεατές την παρακολούθησαν έστω και για 1 λεπτό.
Το υψηλότερο τέταρτο ήταν από 19:57 -20:12 όπου το κοντέρ της τηλεθέασης «χτύπησε» 26,3% στο σύνολο πληθυσμού. Το κοινό που έδωσε το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης, 36,4%, ήταν οι άνδρες 25-44
---
Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου